HomeΚΡΗΤΗΣε δημόσια διαβούλευση ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

Σε δημόσια διαβούλευση ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε Δημόσια Διαβούλευση τίθεται ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Δήμου Μινώα Πεδιάδας για την α΄φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος της περιόδου 2015 – 2019, καθώς προηγήθηκε η έγκρισή του από το Δημοτικό Συμβούλιο , ενώ δόθηκε και το πράσινο φως από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης μετά τον έλεγχο της νομιμότητας της απόφασης.

Το εγκεκριμένο πλέον κείμενο του Στρατηγικού σχεδιασμού πρόκειται να τεθεί προς συζήτηση στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης σήμερα, ενώ παράλληλα δημοσιοποιείται και καταχωρείται στη σελίδα του δήμου Δήμου Μινώα Πεδιάδας http://www.minoapediadas.gr για δημόσια διαβούλευση που θα διαρκέσει έως και τις 10-11-2015.

Υποβολή προτάσεων

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους αναφορικά με το Στρατηγικό Σχεδιασμό 2015-2019 του Δήμου:

Α) είτε σε έντυπη μορφή στο Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής (διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 212, Αρκαλοχώρι, Τ.Κ. 70300 , Υπόψη: Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής )

Β) είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected].

Το κείμενο του Στρατηγικού Σχεδιασμού (Ά φάση) του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου,είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο www.minoapediadas.gr/municipality/EP201519.

Διαφήμιση
Διαφήμιση