HomeΚΡΗΤΗΠρωτοβουλία αλληλεγγύης από τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Γουβών

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης από τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Γουβών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Λύκειο Γουβών στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου είχε μια ιδιαίτερη νότα, εκτός από τον καθιερωμένο επετειακό της χαρακτήρα.

Ήταν μια γιορτή αλληλεγγύης, αφού η μουσική εκδήλωση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία των παιδιών ήταν το πρώτο επίσημο κάλεσμα αλληλεγγύης στους μαθητές του σχολείου, προκειμένου να συμμετέχουν ενεργά στη δράση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χερσονήσου για τους πρόσφυγες.

lykeio gouvon

Στις επόμενες ημέρες, η Γ’ Λυκείου θα συντονίσει την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, ρούχων, φαρμάκων, τροφίμων μακράς διαρκείας για τους ανθρώπους που άφησαν το σπίτι και τη χώρα τους αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον, δείχνοντας με έμπρακτο τρόπο τη συμπαράστασή τους.

Χρηματικό έπαθλο σε πρωτεύσαντα

Επίσης στη διάρκεια της σχολικής γιορτής, ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης απένειμε χρηματικό έπαθλο – δωρεά δημότη της δημοτικής ενότητας Γουβών που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του – στο μαθητή Ιδομενέα Ασσαργιωτάκη, ο οποίος πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις 2014-2015 με γενικό βαθμό πρόσβασης 18,6 και πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Όπως κάθε χρόνο, έγινε παράδοση της σημαίας, ορισμός σημαιοφόρου και παραστατών, απονομή αριστείων και βραβείων στους μαθητές που διακρίθηκαν το σχολικό έτος 2014-2015.

Διαφήμιση
Διαφήμιση