HomeΚΡΗΤΗΗ εκπαιδευτική κοινότητα και οι αρχές τιμούν την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Η εκπαιδευτική κοινότητα και οι αρχές τιμούν την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων – προσκύνημα στο άγαλμα Δασκαλογιάννη παρουσία τοπικών αρχών και μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, με οργανωτή την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

katathesi stefanon3

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος ενώ στο μνημείο κατέθεσαν στεφάνια: Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, η Αντιδήμαρχος Νεολαίας και Παιδείας Ηρακλείου, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, οι Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, καθώς και εκπρόσωποι σωμάτων Ελληνικού Οδηγισμού και Προσκόπων.

Οι επετειακές εκδηλώσεις στο Ηράκλειο κορυφώνονται αύριο Τετάρτη 28η Οκτωβρίου με την καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι.

Αντίστοιχη εκδήλωση έγινε και στο Δήμο Μαλεβιζίου, όπου επίσης οι εορταστικές εκδηλώσεις θα κορφωθούν αύριο με τη μαθητική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά, τείνοντας να γίνει θεσμός για την περιοχή.

katathesi stefanon2

Διαφήμιση
Διαφήμιση