HomeΚΡΗΤΗΆλλα πληρώνουν κι άλλα βρίσκουν οι τουρίστες στα καταλύματα

Άλλα πληρώνουν κι άλλα βρίσκουν οι τουρίστες στα καταλύματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε δύο κατηγορίες χωρίζονται τα παράπονα που κάνουν οι τουρίστες που φεύγουν από την Κρήτη αλλά και την Ελλάδα γενικότερα. Η πρώτη αφορά στην έλλειψη υποδομών και η δεύτερη στη διαφορά των παροχών που έχουν στα καταλύματα σε σχέση με αυτά που τους υποσχέθηκαν κατά την πώληση του πακέτου και τους ζητήθηκε να πληρώσουν.

Σε αυτά αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια ημερίδας στο Ηράκλειο οι εκπρόσωποι του μεγάλου οργανισμού TUV HELLAS τονίζοντας ότι συχνά γίνονται δέκτες παραπόνων από τουρίστες σε σχέση με τις παροχές των καταλυμάτων. Η TUV HELLAS που ασχολείται με την πιστοποίηση των καταλυμάτων επεσήμανε στους τουριστικούς φορείς της Κρήτης ότι θα πρέπει οι υπηρεσίες αλλά και τα αγαθά που παρέχονται εντός των καταλυμάτων θα πρέπει να είναι αντίστοιχα με όσα ισχυρίζονται ότι προσφέρουν αλλά πρώτιστα με την κατηγορία στην οποία κατατάσσεται το κατάλυμα.

Στην ημερίδα επισημάνθηκε ότι υπάρχουν επιχειρήσεις οι οποίες δε διαθέτουν το ειδικό σήμα κάτι που όχι μόνον επιβάλλεται από το νόμο αλλά είναι πλέον γνωστό και στους τουρίστες -πελάτες που το ζητούν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση