HomeΚΡΗΤΗΣτο πλευρό των αγροτών οι δημοτικοί υπάλληλοι

Στο πλευρό των αγροτών οι δημοτικοί υπάλληλοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλευρό των αγροτών θα βρεθούν οι δημοτικοί υπάλληλοι του νομού Ηρακλείου στο συλλαλητήριο της Πέμπτης. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ νομού Ηρακλείου «Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου οι αγρότες κατεβαίνουν στους δρόμους ενάντια στα νέα εξοντωτικά μνημονιακά μέτρα, που η εφαρμογή τους θα αποτελειώσει τον ήδη εξαθλιωμένο πρωτογενή τομέα.

Οι περισσότεροι από εμάς συνάδελφοι καταγόμαστε από γονείς αγρότες ή έχουμε αδέλφια ή φίλους αγρότες. Ακόμα και άμεση σχέση όμως να μην έχουμε, όλοι είμαστε εξαρτημένοι από τον αγροτικό τομέα για τη διατροφή μας και δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους ο αγώνας των αγροτών.

Καλούμε τα μέλη μας αλλά και όλους τους συνανθρώπους μας, από όλους τους κλάδους της οικονομίας, να συμπαρασταθούν στον αγώνα των αγροτών. Δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ μας. Όλοι αποτελούμε κρίκους της ίδιαςαλυσίδας όπου κάθε κρίκος εξαρτάται από τον άλλο. Μέχρι τώρα, κάθε κοινωνική ομάδα αντιμετώπιζε μόνη της την μνημονιακή λαίλαπα αφού το“διαίρει και βασίλευε” και ο κοινωνικός αυτοματισμός που χειρίζονται έντεχνα οι «σωτήρες» μαςείχε πετύχει το σκοπό του. Έφτασεόμως η στιγμή να καταλάβουμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας έμαθαν ότι μας χωρίζουν. Τα προβλήματα είναι κοινά. Και ο αγώνας ενάντια σ’ αυτά πρέπει να είναι κοινός. Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα πρέπει να τρέξουμε όλοι .

Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης της χώρας, προϋπόθεση της οποίας είναι η αυτάρκεια, προκειμένου να επανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία, να σταθούμε στα πόδια μας και να ξεφύγουμε από τα μνημόνια.

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ“ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση