HomeΚΡΗΤΗΠούλησε κλεμμένο tablet έναντι … ποσότητας κάνναβης

Πούλησε κλεμμένο tablet έναντι … ποσότητας κάνναβης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ένα … κλεμμένο tablet αγόρασε ποσότητα κάνναβης ένας 24χρονος από τη Βουλγαρία, στα Χανιά, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ένας 20χρονος, επίσης από τη Βουλγαρία, κατάφερε να αρπάξει την ηλεκτρονική συσκευή μέσα από το σπίτι ενός 22χρονου συμπατριώτη του στην πόλη των Χανίων. Στη συνέχεια παρέδωσε το tablet στον 24χρονο, ο οποίος με τη σειρά του πούλησε την κλεμμένη συσκευή σε άγνωστο άτομο, που αναζητείται από την αστυνομία, έναντι μικροποσότητας κάνναβης.

Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν και τους δύο νεαρούς, κατά τον έλεγχο στον οποίο υπέβαλαν τον 24χρονο βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν τη ναρκωτική ουσία. Ο «αγοραστής» του κλεμμένου tablet εξακολουθεί να αναζητείται, ενώ οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Χανίων, για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος καθώς και για κατοχή ναρκωτικών.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, στον 24χρονο, βρέθηκε και κατασχέθηκε η εν λόγω μικροποσότητα κάνναβης.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση