HomeΚΡΗΤΗΛουκέτο διαρκείας από σήμερα στα φαρμακεία

Λουκέτο διαρκείας από σήμερα στα φαρμακεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λουκέτο βάζουν από σήμερα οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας, οι οποίοι προχωρούν σε συνεχόμενες 24ωρες κυλιόμενες απεργίες σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής συνέλευσης του Πανελληνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Το καθεστώς λειτουργίας

Οι φαρμακοποιοί αντιδρούν στην υπό έκδοση υπουργική απόφαση, που όπως λένε, «καταλύει τη φαρμακευτική περίθαλψη προς όφελος των οικονομικών συμφερόντων και σε βάρος της Υγείας του ελληνικού λαού». Οι φαρμακοποιοί εκφράζουν επίσης την διαφωνία τους με τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς λειτουργίας φαρμακείων.

Συλλαλητήριο στην Αθήνα

Τέλος, οι Φαρμακοποιοί Αττικής και Πειραιά αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν εκ νέου συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας, τη Δευτέρα στη μία το μεσημέρι.

Πώς θα απεργήσουν οι φαρμακοποιοί στην Κρήτη

Στις 24ωρες κυλιόμενες απεργίες θα συμμετέχουν οι φαρμακοποιοί Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Λασιθίου και Χανίων που έχουν αποφασίσει υπέρ της κινητοποίησης.

Ανοιχτά θα είναι δύο φαρμακεία σε κάθε δήμο τα οποία θα αλλάζουν κάθε 4 ώρες, καθώς από το νόμο και για λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπεται να μην υπάρχει ανοιχτό φαρμακείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση