HomeΚΡΗΤΗΠροβλήματα στο οδικό δίκτυο "έφερε" η κακοκαιρία

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο "έφερε" η κακοκαιρία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στο οδικό δίκτυο της Κρήτης καθώς απο χθες έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις σε διάφορα σημεία απο τις έντονες βροχοπτώσεις.

Αυτή την ώρα τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν υποχωρήσει όμως συνιστάται στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους.

Ειδικότερα, στο 82ο χλμ. Χανίων – Σητείας (περιοχή Σκεπαστή Ρεθύμνου), εξαιτίας των κατολισθήσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Παράλληλα πρόβλημα με την διέλευση των αυτοκινήτων υπήρξε και σε δρόμο πάνω από την Κερά , Αυχήν Αμπέλου, απο πτώση δέντρου. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αρχών και το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Την ίδια ώρα οι αρχές παρακολουθούν την στάθμη του ποταμού Δρακουλιάρη, προκειμένου, αν χρειαστεί, να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, σε περίπτωση υπερχείλισης.

Σε ετοιμότητα η αστυνομία 

Δύο επιχειρήσεις για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων σε δύο αυτοκίνητα στήθηκε χθες το βράδυ απο την αστυνομία η οποία δέχτηκε κλήση για βοήθεια.

Λόγο καθίζησης που υπέστη το οδόστρωμα ένα αυτοκίνητο παγιδεύτηκε στην επαρχιακή οδό Καστελλίου – Αγίες Παρασκιές ενώ το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε πάνω σε γέφυρα ποταμού στην επαρχιακή οδό Καστελλίου – Ηρακλείου.

Όλοι οι επιβαίνοντες απεγκλωβίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Κόπηκε ο δρόμος στα… δύο

Στα… δύο έχει κοπεί ο δρόμος στις εργατικές κατοικίες της Αγίας Αικατερίνης στο Ηράκλειο εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν χθες το πρωί.

(φωτο αρχείου)

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση