HomeΚΡΗΤΗΠένθος για τον 24χρονο Λευτέρη και ο φίλος που δεν ακολούθησε την τελευταία στιγμή

Πένθος για τον 24χρονο Λευτέρη και ο φίλος που δεν ακολούθησε την τελευταία στιγμή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία του Αγίου Βασιλείου του Δήμου Αρχανών –Αστερουσίων από το πρωί που έγινε γνωστός ο θάνατος του 24χρονου σε τροχαίο στο ΒΟΑΚ. Ο 24χρονος  Λ.Χ  που ήταν από τον Άγιο Βασίλειο ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και κοινωνικός και σήμερα το πρωί πήγαινε στο Ρέθυμνο με φίλο του για κάποιες δουλειές που είχαν. Ο 24χρονος ήταν  οδηγός ενώ συνοδηγός ήταν ένας 30χρονος που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μάλιστα,  όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretapost, επρόκειτο να ακολουθήσει κι ένα ακόμα ακόμα νεαρό παιδί από την ίδια παρέα . Θα μπορούσε να είναι παιχνίδι τις μοίρας που ωστόσο του έσωσε τη ζωή καθώς χθες το βράδυ του έτυχε κάτι έκτακτο για σήμερα κι έτσι ματαίωσε το ταξίδι που επρόκειτο να κάνει με τους δύο φίλους του.

Οι γονείς του 24χρονου βρίσκονται στην Αθήνα για κάποια κοινωνική υποχρέωση που είχαν έτσι το τραγικό καθήκον της αναγνώρισης ανέλαβε ο συγχωριανός και πατέρας του φίλου του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες εξαιτίας της  σφοδρής σύγκρουσης η σορός του άτυχου 24χρονου δεν ήταν εύκολα αναγνωρίσιμη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση