HomeΚΡΗΤΗΟι κλέφτες δεν είχαν … τύχη – Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών

Οι κλέφτες δεν είχαν … τύχη – Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο περιπτώσεις κλοπών εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου αλλά και του ΤΑΕ Ηρακλείου, με τη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 38χρονου Ηρακλειώτη και ενός 40χρονου από την Αλβανία.

Του γυάλισαν τα κοσμήματα

Η πρώτη περίπτωση αφορούσε σε κλοπή κοσμημάτων αξίας 2.000 ευρώ, τα οποία ο 38χρονος Ηρακλειώτης κατάφερε να αρπάξει, προχθές το πρωί, μέσα από δωμάτιο ξενοδοχείου στην περιοχή της Χερσονήσου. Τα κοσμήματα ανήκαν σε 25χρονο Βρετανό τουρίστα, ο οποίος κατήγγειλε την κλοπή στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου. Οι αστυνομικοί, μετά από τη σχετική έρευνα ακολούθησε, μπόρεσαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να συλλάβουν λίγες ώρες αργότερα τον 38χρονο άνδρα. Σε έφοδο που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν τα κοσμήματα τα οποία ο 25χρονος τουρίστας αναγνώρισε ως δικά του. Τα τιμαλφή επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη του, ενώ σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

«Άδειασε» το σούπερ μάρκετ

Η δεύτερη περίπτωση αφορούσε την κλοπή προϊόντων μικρής χρηματικής αξίας από σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο. Αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου, μετά την καταγγελία της κλοπής εντόπισαν το 40χρονο δράστη από την Αλβανία και τον συνέλαβαν. Όλα τα κλεμμένα προϊόντα εντοπίστηκαν και επιστράφηκαν στην υπεύθυνη υπάλληλο της επιχείρησης.

Και οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση