HomeΚΡΗΤΗΣεμινάριο για την κινεζική γλώσσα στις συναλλαγές και την καθημερινή επικοινωνία

Σεμινάριο για την κινεζική γλώσσα στις συναλλαγές και την καθημερινή επικοινωνία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σειρά τριών σεμιναρίων με θέμα «Βασικές γνώσεις καθημερινής επικοινωνίας και συναλλαγών στην κινεζική γλώσσα» διοργανώνει το ΚΕΚ «Τεχνικές Σχολές» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Στη φάση αυτή πρόκειται να πραγματοποιηθεί το πρώτο από τα τρία σεμινάρια του θεματικού κύκλου για το 2015.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να κατανοήσουν βασικά στοιχεία της κινεζικής γλώσσας, ώστε να μπορούν ν΄ ανταποκρίνονται σε καθημερινούς διαλόγους και να εκφράζουν απλές ανάγκες και επιθυμίες.

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της γλώσσας και η σωστή έκφραση ιδεών και προσωπικών απόψεων, η διαχείριση λεπτομερειών σε επαγγελματικές συζητήσεις και σε γραπτά κείμενα, η δυνατότητα σύνταξης επαγγελματικών επιστολών, αναφορών, καθώς επίσης η εκμάθηση και βελτίωση της ορολογίας.

Το σεμινάριο, διάρκειας 20 ωρών, θα διεξαχθεί από 26 Οκτωβρίου έως 27 Νοεμβρίου, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 20:00 – 22:30.

Κόστος προγράμματος: 130 €

Θεματικές Ενότητες :

  • Εισαγωγή στην κινεζική γλώσσα: ιδεογράμματα– βασικοί κανόνες προφοράς και γραφής
  • Διάλογοι με εκφράσεις καθημερινής επικοινωνίας σε καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες κλπ.
  • Λεξιλόγιο για εμπορικές συναλλαγές (τιμές, χρήματα, διαπραγματεύσεις)
  • Κατευθύνσεις και οδηγίες για προσανατολισμό στο δρόμο
  • Αριθμοί – ώρες – ημέρες – μήνες
  • Επαγγέλματα, χώρες, γλώσσες
  • Διαδραστική εξάσκηση ακουστικού – προφορικού
  • Επανάληψη

Για on-line αίτηση ://www.katartisi.gr/seminars/seminars/273-kinezika-irakleio-2015-2

Πληροφορίες: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302730 & 2810302736 κα Μαίρη Βενιχάκη [email protected], φαξ 2810-227189, [email protected] από 08:30 έως 15:00 μ.μ. και ιστοσελίδα:www.katartisi.gr

Εισηγήτρια: Εμμανουέλα Χατζάκη, πτυχιούχος της Κινεζικής γλώσσας και απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Πεκίνου. Από το 2009 διδάσκει Κινέζικα και συνεργάζεται με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς για μεταφράσεις, διερμηνείες και εμπορικές συναλλαγές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση