HomeΚΡΗΤΗΑναβλήθηκε η δίκη Σειραγάκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά

Αναβλήθηκε η δίκη Σειραγάκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε αναβολή οδηγήθηκε η σημερινή δίκη σε δεύτερο βαθμό του Νίκου Σειραγάκη, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά, λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης.

Η υπόθεση του προπονητή – παιδεραστή που αποκαλύφθηκε το 2011 από τους αστυνομικούς στο Ρέθυμνο, είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο και ανοίξει τον «ασκό του Αιόλου» στο χώρο του αθλητισμού.

seiragakis

Ο Σειραγάκης, είχε καταδικαστεί πρωτόδικα από το Μικτό Δικαστήριο Πειραιά σε 401 χρόνια κάθειρξης, καθώς κρίθηκε ένοχος για 36 κακουργηματικές πράξεις σε βάρος ισάριθμων εφήβων αθλητών στο Ρέθυμνο. Λόγω του νομικού μας συστήματος η ποινή του είχε συγχωνευθεί σε 220 χρόνια κάθειρξη από τα οποία, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο καταδικασθείς θα εκτίσει τα 25.

Για σήμερα ήταν προγραμματισμένη η δίκη του σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά, όπου επρόκειτο να καταθέσουν συνολικά 18 μάρτυρες.

Ο Σειραγάκης μεταφέρθηκε από τις φυλακές της Τρίπολης όπου και κρατείται στον Πειραιά, ωστόσο λόγω κωλύματος του δικηγόρου του, ο οποίος δεν μπορούσε να παραστεί, ζήτησε αναβολή της ακροαματικής διαδικασίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση