HomeΚΡΗΤΗΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την τοπική ΕΛΑΣ για τα «24α Καζαντζάκεια»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την τοπική ΕΛΑΣ για τα «24α Καζαντζάκεια»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, στους δήμους Ηρακλείου και Μαλεβιζίου, θα προχωρήσει την ερχόμενη Κυριακή 18 Οκτωβρίου η τοπική ΕΛΑΣ, λόγω της διεξαγωγής των διασυλλογικών αγώνων ποδηλασίας δρόμου, «24α ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ 2015».

Τα μέτρα της τροχαίας έχουν ως σκοπό την απρόσκοπτη και κυρίως ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και τη διευκόλυνση της μετακίνησης των πολιτών. Για το λόγο αυτό:

  • Δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στο τμήμα της δυτικής περιφερειακής οδού Ηρακλείου – Αμμουδάρας Γαζίου από την συμβολή της με την οδό Σπύρου Μουστακλή, στο ύψος της δυτικής εισόδου του Παγκρητίου Σταδίου, έως την συμβολή της με την οδό Α. Παπανδρέου, καθώς και στο τμήμα της ανώνυμης οδού δυτικά του καταστήματος «CARREFOUR», από τον κυκλικό κόμβο έως και την συμβολή της με την οδό Α. Παπανδρέου.

Διάρκεια των ρυθμίσεων

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν από τις 9:30 το πρωί έως τις 2:00 μετά το μεσημέρι.

Οι οδηγοί θα πρέπει να αποφύγουν τις συγκεκριμένες περιοχές κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν, όπως επίσης να φροντίσουν να απομακρύνουν έγκαιρα τα σταθμευμένα οχήματά τους.

Οι τροχονόμοι που θα βρίσκονται στο σημείο θα επιδεικνύουν εναλλακτικές διαδρομές στους οδηγούς για να φτάσουν στον προορισμό τους.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση