HomeΚΡΗΤΗΑμερικάνοι εθελοντές στηρίζουν το έργο των γυναικείων σωματείων

Αμερικάνοι εθελοντές στηρίζουν το έργο των γυναικείων σωματείων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αμερικάνικη εθελοντική οργάνωση που συνεργάζεται και στηρίζει το έργο των γυναικείων σωματείων Ηρακλείου βρέθηκε και φέτος στην Κρήτη για τέταρτη χρονιά, στα πλαίσια της συνεργασίας των δυο φορέων. Μέλη της οργάνωσης εθελοντές παρείχαν πηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης και εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας στις φιλοξενούμενες του ξενώνα «Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των γυναικείων σωματείων:

“Για μια ακόμα χρονιά τα μέλη του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Νομού Ηρακλείου συναντήθηκαν στην Κρήτη με την Αμερικανική Εθελοντική Οργάνωση «GLOBAL VOLUNTEERS» με έδρα τη Μινεσσότα των Ηνωμένω Πολιτειών.

Εθελοντές της οργάνωσης συνεργάστηκαν, με μεγάλη επιτυχία, με τα μέλη του φορέα μας για 4η συνεχόμενη χρονιά, ενώ η σχέση μας είναι πλέον ισχυρή και σταθερή.

Προσέφεραν υποστήριξη στη λειτουργία του φορέα, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης και εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας στις φιλοξενούμενες του ξενώνα «Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού».

Επιπλέον, η εν λόγω οργάνωση στηρίζει σταθερά το έργο του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων μέσω της αναζήτησης πόρων για την ολοκλήρωση του ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ.

H «GLOBAL VOLUNTEERS» είναι μια παγκόσμια Μ.Κ.Ο. με πλούσια δράση σε πολλές χώρες στο κόσμο, που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης όπως το Περού, την Ινδία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ρουμανία, την Κοστα Ρίκα, το Μεξικό και άλλες .

Ευχαριστούμε θερμά τη συντονίστρια της οργάνωσης στην Ελλάδα Samantha Pinakoulaki η οποία με την ευαισθητοποίηση που την διακρίνει στηρίζει το έργο του φορέα μας με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση