HomeΚΡΗΤΗΤο Σάββατο ο «Νυχτερινός Δρόμος Υγείας» στα Χανιά

Το Σάββατο ο «Νυχτερινός Δρόμος Υγείας» στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και την Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνουν το “Νυχτερινό Δρόμο Υγείας”, ο οποίος περιλαμβάνει δύο αποστάσεις, των 10.000 μ. και των 5.000 μ. και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17/10/2015.

dromos ygeias2

Κάλεσμα για συμμετοχή στον “2ο Νυχτερινό Δρόμο Υγείας” απηύθυνε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Μανώλης Αδοντάκης, επισημαίνοντας ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι η διοργάνωση αθλητικών δράσεων για την τόνωση του μαζικού αθλητισμού.

“Η χρονομέτρηση της διαδρομής δεν θα πρέπει να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα συμμετοχής για όποιον το επιθυμεί, καθώς με τη χρονομέτρηση θα βοηθηθούν οι αθλητές, προκειμένου να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αδοντάκης.

Συμμετοχές

Από την πλευρά του ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων, Άρης Τζεβελέκος, γνωστοποίησε ότι ήδη περισσότερα από 300 άτομα έχουν δηλώσει συμμετοχή στις διαδρομές, ενώ σκοπός του Συλλόγου είναι ο “Νυχτερινός Δρόμος Υγείας” ν’ αποτελέσει πανελλήνιο γεγονός.

Οι δύο διαδρομές

Η αφετηρία και ο τερματισμός των δύο διαδρομών είναι στο Γυαλί Τζαμισί. Η διαδρομή των 10 χλμ. ξεκινά στις 19.00 και ακολουθεί την εξής πορεία:

Εκκίνηση: Γυαλί Τζαμισί, Παλιό Λιμάνι, Δευκαλίωνος, Μαριδάκη, Ελ. Βενιζέλου, Ηρ. Πολυτεχνείου, Ιωάννου Σφακιανάκη, Σολωμού, Αποκορώνου, Λεωφόρος Ηρακλείου, Λεωφόρος Καραμανλή, Χρυσοπηγής, Καραϊσκάκη, Νέας Ιωνίας, Σοφοκλή Βενιζέλου, Αν Γογονή, Κλαδισός, Γεωργιακάκηδων, Σελίνου, Ακτή Παπανικολή, Ακτή Κανάρη, Ακτη Κουντουριώτη, Ακτή Τομπάζη, Ακτή Ενώσεως.

Ο Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος των 5 χλμ.

ξεκινά στις 19:15 και ακολουθεί την εξής πορεία:

Εκκίνηση: Γυαλί Τζαμισί, Παλιό Λιμάνι, Δευκαλιώνος, Μινωος, Πλ. Αγοράς, Χατζημιχάλη Γιανναρη, Σκαλίδη, Σελίνου, Σελίνου 104, Ακτή Παπανικολή, Ακτή Κανάρη, Ακτή Κουντουρίωτη, Ακτή Τομπάζη, Ακτή Ενώσεως.

Προϋποθέσεις

Για να συμμετάσχει κάποιος στα 10.000 μ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, ενώ για τον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000 μ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

Σε όλους τους δρομείς, που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα των 10.000 μ. και τον δρόμο υγείας και δυναμικού βαδίσματος 5.000 μ. θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 16-10-2015.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δύο διαδρομές, καθώς και για τις δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του Σ.Δ.Υ.Χ www.sdyh.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση