HomeΚΡΗΤΗΔεν έβρισκε δουλειά και… αυτοκτόνησε – Δεν άντεξε στα οικονομικά προβλήματα

Δεν έβρισκε δουλειά και… αυτοκτόνησε – Δεν άντεξε στα οικονομικά προβλήματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία απίστευτη ιστορία κρύβεται πίσω από τον θάνατο του νεαρού Ρουμάνου που χθες έβαλε τέλος στην ζωή του τραυματίζοντας παράλληλα και τον φίλο του που πήγε να τον σταματήσει.

Η υπόθεση βρίσκεται αυτή την ώρα στα χέρια της αστυνομίας που την διερευνά παίρνοντας καταθέσεις από κατοίκους της περιοχής και από ανθρώπους που γνώριζαν τους δύο άνδρες.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του φίλου του, ο νεαρός Ρουμάνος είχε έρθει στο Ηράκλειο πριν δύο βδομάδες για ένα καλύτερο μέλλον.

Αναζητούσε εναγωνίως δουλειά για να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα που είχε ωστόσο δεν μπορούσε να βρει κανένα μεροκάματο.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με κάποια ψυχολογικά προβλήματα που είχε – η αστυνομία βρήκε μεγάλες ποσότητες ψυχοφαρμάκων στο σπίτι του – ήταν η αιτία της αυτοκτονίας του.

Το χρονικό

Ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τετάρτης όταν ο νεαρός Ρουμάνος βρισκόταν με έναν φίλο του στο σπίτι.

Ο Ρουμάνος μετά από αρκετή συζήτηση με τον φίλο του, τον αφήνει μόνο μέσα στο σπίτι, παίρνει ένα μαχαίρι της κουζίνας  και βγαίνει στο μπαλκόνι της οδού Αιόλου στην Αμμουδάρα Ηρακλείου.

Ο φίλος του συνειδητοποίησε τί πήγε να κάνει ο νεαρός Ρουμάνος και βγήκε στο μπαλκόνι με στόχο να τον συνετίσει.

Ο νεαρός όμως δεν άκουγε λέξη και με ένα μαχαίρι τον τραυμάτισε κι ύστερα έπεσε από το μπαλκόνι βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν και τους δύο άνδρες στο νοσοκομείο. Ο αυτόχειρας ήταν ήδη νεκρός ενώ ο συμπατριώτης του νοσηλεύεται – ευτυχώς όχι σε κρίσιμη κατάσταση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση