HomeΚΡΗΤΗΕκλογές ξενοδοχοϋπαλλήλων: Επικράτησε ο συνδυασμός του Γ. Αρετίνη

Εκλογές ξενοδοχοϋπαλλήλων: Επικράτησε ο συνδυασμός του Γ. Αρετίνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο συνδυασμός «Δημοκρατική Συνεργασία» με επικεφαλής τον απερχόμενο πρόεδρο του σωματείου των ξενοδοχοϋπαλλήλων, Γιώργο Αρετίνη, επικράτησε στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στις ξενοδοχειακές μονάδες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ίδιου του σωματείου στην εκλογική διαδικασία:

Ψήφισαν 2.582 εγγεγραμμένοι στο σωματείο. Η «Δημοκρατική Συνεργασία» με επικεφαλής το Γιώργο Αρετίνη έλαβε 2.164 ψήφους, ενώ το ψηφοδέλτιο της συνδικαλιστικής παράταξης που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ 373 ψήφους.

Βρέθηκαν 45 λευκά και άκυρα ψηφοδέλτια. Η Δημοκρατική Συνεργασία καταλαμβάνει 11 έδρες στη νέα διοίκηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού Ηρακλείου, ενώ στην ομοσπονδία του κλάδου θα συμμετάσχει με 22 έδρες.

Επίσης, στα συνδικαλιστικά όργανα του Εργατικού Κέντρου η ίδια παράταξη θα εκπροσωπείται στο εξής με 45 έδρες και στο Γενικό Συμβούλιο με 8 έδρες.

Αντίστοιχα, η παράταξη που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ εκλέγει 2 έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, 4 έδρες αντιστοιχούν στην Ομοσπονδία του κλάδου, 7 έδρες στα συνδικαλιστικά όργανα του ΕΚΗ και μία έδρα καταλαμβάνει στο Γενικό Συμβούλιο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση