HomeΚΡΗΤΗΠυρετώδεις οι προετοιμασίες στη ΝΟΔΕ για τις προεδρικές εκλογές της ΝΔ

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στη ΝΟΔΕ για τις προεδρικές εκλογές της ΝΔ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εγρήγορση και οργανωτική ετοιμότητα βρίσκεται η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ, ενόψει των κρίσιμων προεδρικών εκλογών του κόμματος. Σε πρόσφατη συνεδρίαση του οργάνου συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες που αφορούν στον όσο το δυνατόν καλύτερο συντονισμό του κομματικού μηχανισμού σε τοπικό επίπεδο για την εκλογική διαδικασία που αναμένεται να διεξαχθεί σε δύο Κυριακές.

Στο Ηράκλειο αναμένεται να λειτουργήσουν περί τα 30 εκλογικά τμήματα για να ψηφίσουν τον επόμενο πρόεδρο του κόμματος, οι φίλοι και οι ψηφοφόροι της ΝΔ. Οι εκλογείς υποχρεούνται την πρώτη Κυριακή της διαδικασίας να καταβάλλουν το ποσό των 2 ευρώ, ενώ τη δεύτερη Κυριακή δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Ωστόσο, δικαίωμα ψήφου στη δεύτερη φάση της προεδρικής εκλογής θα έχουν μόνο όσοι ψήφισαν και στον πρώτο γύρο.

Στην αντίστοιχη διαδικασία για την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στο τιμόνι του κόμματος, είχαν συμμετάσχει στο Ηράκλειο 800.000 εκλογείς και τα στελέχη της ΝΟΔΕ επιδιώκουν ο αριθμός τους να αυξηθεί. Το κλίμα πάντως που επικρατεί είναι συναινετικό και προς αυτήν την κατεύθυνση στράφηκαν και οι δηλώσεις των μελών της Διοικούσας Επιτροπής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση