HomeΚΡΗΤΗΟι δυνατοί άνεμοι έφεραν… προβλήματα

Οι δυνατοί άνεμοι έφεραν… προβλήματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετά είναι τα προβλήματα που προκάλεσαν σήμερα οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν από το πρωί σε όλη την Κρήτη.

Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίστηκαν στους δρόμους του νησιού με τους ανέμους να τους έχουν «μπλοκάρει» είτε με πτώσεις δέντρων είτε με διάφορα αντικείμενα που είχε παρασύρει ο αέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει χρειαστεί να συνδράμει 11 φορές για να κόψει κάποιο δέντρο που εμποδίζει αλλά και δύο ακόμα φορές για να αφαιρέσει βαριά αντικείμενα από τους δρόμους.

Οι άνεμοι έριξαν… ταμπέλα ξενοδοχείου

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρό σήμερα το απόγευμα στο Ηράκλειο όταν οι δυνατοί άνεμοι αποκόλλησαν τμήμα μίας ταμπέλα κεντρικού ξενοδοχείου – επί της λεωφόρου Δημοκρατίας – με αποτέλεσμα εκείνη να σκάσει στο έδαφος.

Το ξενοδοχείο είχε αρκετό κόσμο ενώ εκείνη την στιγμή αναχωρούσε η αποστολή της Κηφισιάς με την ταμπέλα να πέφτει δίπλα από τους αθλητές.

Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα οι άνεμοι αποκόλλησαν και το υπόλοιπο τμήμα της ταμπέλας η οποία ευτυχώς δεν τραυμάτισε κανέναν από τους αθλητές ή τους περαστικούς.

Μικροπροβλήματα και με την ΔΕΗ

Οι δυνατοί άνεμοι δημιούργησαν μικροπροβλήματα και στην ΔΕΗ που από το πρωί όλα τα συνεργεία της βρίσκονται σε επιφυλακή.

Όπως ανέφεραν στο cretapost τεχνικοί της ΔΕΗ, υπάρχουν αρκετά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε διάφορες περιοχές του νομού Ηρακλείου ωστόσο ευτυχώς η έγκαιρη επέμβασή τους δεν έχει επιτρέψει να κοπεί το ρεύμα για αρκετή ώρα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση