HomeΚΡΗΤΗΕπανεξέταση για εγγραφές στο ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης

Επανεξέταση για εγγραφές στο ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την επανεξέταση αρνήσεων εγγραφής μελών  στο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από την Κεντρική Επιτροπή ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Στη σχετική ανακοίνωση του αναφέρει: «O Παναγιώτης Ρήγας είπε  εχθές  ότι το διαζύγιο στοίχισε 44% απώλειες από κεντρική επιτροπή 34% από τις νομαρχιακές και 12% μόνο συνολικά από όλα τα μέλη  αποδεικνύοντας την αδυναμία που υπήρχε στο απλό μέλος να εκπροσωπηθεί αν δεν ανήκε σε συνιστώσα.

Ο Τσίπρας είπε ότι το απλό μέλος δεν είχε τα ίδια δικαιώματα με το μέλος που ανήκε σε συνιστώσα κι αυτό πρέπει να αλλάξει.

Ο Τσίπρας επίσης είπε ότι τα πιστοποιητικά και οι συστατικές από τον κάθε συντονιστή δεν αρμόζουν στην κουλτούρα της αριστεράς. Επίσης είπε ότι οφείλουμε για να πετύχει το άνοιγμα να γίνουμε ελκυστικοί.

Ρωτάω τώρα εγώ. Πριν το διαζύγιο, η μη απογραφή μελών από νομαρχιακές του 34% και μάλιστα με τρόπο μη κόσμιο, πώς θα το θεραπεύσουμε;

Προτείνω λοιπόν να πάρει απόφαση η ΚΕ να επανεξετάσουν οι ΟΜ και οι ΝΕ αρνήσεις εγγραφής μελών το προηγούμενο διάστημα .Αυτό θα αποδείξει ότι επιτέλους θα κάνουμε πράξη το κόμμα των μελών και όχι των μηχανισμών».

Διαφήμιση
Διαφήμιση