HomeΚΡΗΤΗΕξαφάνιση «μυστήριο» τουρίστα από ξενοδοχείο – Συναγερμός στις αρχές

Εξαφάνιση «μυστήριο» τουρίστα από ξενοδοχείο – Συναγερμός στις αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση ενός ηλικιωμένου τουρίστα από τη Γαλλία, ο οποίος εξαφανίστηκε από το ξενοδοχείο του στην περιοχή του Μακρύ Γιαλού στο Λασίθι, τη δεύτερη κιόλας ημέρα των διακοπών του, έχοντας 8 μέρες να δώσει σημεία ζωής!

Ο 75χρονος τουρίστας έφτασε στο ξενοδοχείο του την περασμένη Παρασκευή όπου και διανυκτέρευσε ενώ το πρωί του περασμένου Σαββάτου αναχώρησε με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο με άγνωστο προορισμό.

Έκτοτε, δεν εμφανίστηκε ξανά στο ξενοδοχείο. Με τη συμπλήρωση μιας εβδομάδας και σύμφωνα με την αρχική συμφωνία του 75χρονου, ο Γάλλος τουρίστας θα έπρεπε υπό κανονικές συνθήκες να αναχωρήσει το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι υπάλληλοι της ξενοδοχειακής μονάδας προσπάθησαν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του ώστε να ολοκληρωθεί η τυπική διαδικασία της αναχώρησής του, ωστόσο η επαφή δεν κατέστη εφικτή.

Με δεδομένο ότι ο 75χρονος έλειπε από το ξενοδοχείο μια εβδομάδα η διεύθυνση της μονάδας δήλωσε την εξαφάνισή του στις αρχές με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άμεσα επιχείρηση για τον εντοπισμό του, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΦΩΤΟ αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση