HomeΚΡΗΤΗΟι δήμαρχοι της Κρήτης συναντήθηκαν με τον Π. Κουρουμπλή

Οι δήμαρχοι της Κρήτης συναντήθηκαν με τον Π. Κουρουμπλή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με το προεδρείο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης είχε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Οι δήμαρχοι ενημέρωσαν την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για ζητήματα καίριας σημασίας, όπως ο ρόλος της αποκεντρωμένης διοίκησης, η διαχείριση των παραλιών και των απορριμμάτων, οι ελλείψεις σε προσωπικό κ.α.

Ο κ. Κουρουμπλής εξήρε το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τις κοινωνικές δομές καθώς η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ο φορέας που μπορεί σε μεγάλο βαθμό να συμβάλλει στην υλοποίηση του κοινωνικού κράτους».

Εν συνεχεία, διαβεβαίωσε ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου θα είναι σε ανοικτή και καλόπιστη συνεργασία για όποια προβλήματα προκύπτουν, προκειμένου να φανούμε χρήσιμοι στην υλοποίηση προγραμμάτων και κοινωνικών δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους πολίτες και δίνουν την αίσθηση ότι υπάρχει ένα κράτος ανθρωποκεντρικό.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου, ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Κώστας Πουλάκης, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βαμβούκας, ο δήμαρχος Αγίου Νικολαου Αντώνης Ζερβός, ο δήμαρχος Αρχανών Μανώλης Κοκοσολάκης και ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, Γιάννης Στεφανάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση