HomeΚΡΗΤΗΔιακοπή κυκλοφορίας λόγω έργων

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω έργων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε διακοπή κυκλοφορίας προχωρούν οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφερειακής ενότητας Χανίων λόγω έργωνπου θα εκτελεστούν στην περιοχή της Χρυσκαλίτισσας. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες εργασίες που προβλέπονται από την μελέτη κατασκευής του 3ου υποέργου, Παράκαμψη Έλους», του έργου Οδικός άξονας Καλουδιανά – Τοπόλια – Μύλοι – Έλος – Βάθη – Χρυσοσκαλίτισσα, είναι απαραίτητη η διακοπή-εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων στην αναφερόμενη στο θέμα επαρχιακή οδό και στη θέση Καμένο Σελί, μετά τον οικισμό του Έλους στη διασταύρωση της επαρχιακής οδού «Καλουδιανά – Κεφάλι – Χρυσοσκαλίτισα» με την επαρχιακή οδό «Βλάτος – Ρογδιά – Λίμνη – Καμένο Σελί», ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος ατυχημάτων.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα διαρκέσει έως και Τετάρτη 28-10-2015 και να παραταθεί εφόσον δυσμενείς καιρικές συνθήκες εμποδίσουν την πρόοδο του έργου. Οι ώρες λειτουργίας του εργοταξίου είναι 7:00 πμ–3:00 μμ, αλλά η διακοπή της κυκλοφορίας θα διαρκεί όλο το 24ώρο.

Η κυκλοφοριακή σύνδεση από την περιοχή των Τοπολίων προς την περιοχή της Χρυσοσκαλίτισσας και αντίθετα, θα γίνεται από την επαρχιακή οδό με αριθμό 7, «Βλάτος – Ρογδιά – Λίμνη – Καμένο Σελί» και συγκεκριμένα:

Η κυκλοφορία των οχημάτων από Τοπόλια προς Χρυσοσκαλίτισσα θα εκτρέπεται στην περιοχή των Μύλων, στη διασταύρωση της επαρχιακής οδού 5, Καλουδιανά – Κεφάλι – Χρυσοσκαλίτισα, προς την επαρχιακή οδό 7, Βλάτος – Ρογδιά – Λίμνη – Καμένο Σελί, έως την περιοχή Καμένο Σελί όπου η επαρχιακή οδός με αριθμό 7 συναντά πάλι την επαρχιακή οδό με αριθμό 5.

Η κυκλοφορία των οχημάτων από Χρυσοσκαλίτισσα προς Τοπόλια θα εκτρέπεται στην περιοχή Καμένο Σελί, στη διασταύρωση της επαρχιακής οδού 5, προς την επαρχιακή οδό 7, έως την περιοχή των Μύλων όπου η επαρχιακή οδός με αριθμό 7 συναντά πάλι των επαρχιακή οδό με αριθμό 5″.

Διαφήμιση
Διαφήμιση