HomeΚΡΗΤΗΔιαμαρτυρία της Λαικής Στάσης πληρωμών στο κλειστό ειρηνοδικείο

Διαμαρτυρία της Λαικής Στάσης πληρωμών στο κλειστό ειρηνοδικείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαμαρτυρία στο κλειστό Ειρηνοδικείο Ηρακλείου πραγματοποίησε η Λαική Στάση πληρωμών την Τετάρτη, ενώ στη διαμαρτυρία συμμετείχαν και πολίτες από το Λασίθι.

Σε σχετική ανακοίνωση τα μέλη της Λαικής Στάσης Πληρωμών αναφέρουν: «Τετάρτη 7/10/2015,Ειρηνοδικείο Ηρακλείου. Λόγω της αναβολής εκποιήσεων μέχρι τέλος Οκτωβρίου το ειρηνοδικείο παρέμεινε κλειστό ωστόσο τα μέλη της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών συγκεντρώθηκαν στο χώρο και πραγματοποίησαν την καθιερωμένη λαϊκή συνέλευσή τους.

Συζητήθηκαν κυρίως η αλλαγή του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και οι επιπτώσεις αυτών στο θέμα των κατασχέσεων των ακινήτων μας. Αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνει. την επόμενη Τετάρτη 14/10/2105 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου ,Λαϊκή συνέλευση και κάλεσμα των πολιτών που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά με τον κώδικα ,τις κατασχέσεις και την ηλεκτρονική μορφή εκποίησης των ακινήτων μας.

Στην συνέλευση πήραν μέρος και πολίτες από την Νεάπολη Λασιθίου οι οποίοι τόνισαν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν σε κάθε επιπλέον ενέργεια που θα αποφασισθεί στην επόμενη συνέλευση.

Η συνέλευση έληξε με την απόφαση να δημοσιοποιηθεί το κάλεσμα και να διανεμηθεί ενημερωτικό έντυπο για το κίνημά μας και την δράση του στα ειρηνοδικεία του Ηρακλείου

Το σύνθημά μας παραμένει …ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση