HomeΚΡΗΤΗΤον Ιούνιο η δίκη των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ

Τον Ιούνιο η δίκη των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 27 Ιουνίου 2016 θα εκδικαστεί η υπόθεση που αφορά τον τραυματισμό δύο νεαρών στο Ηράκλειο, απο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, μετά από καταδίωξη.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου συγκεκριμένα, κάθονται  δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης κατά συρροή.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί το 2013 στην παραλιακή λεωφόρο όταν δύο νεαροί ηλικίας 19 και 16 χρόνων, επέβαιναν σε μηχανάκι το οποίο δεν είχε αριθμό κυκλοφορίας, και δεν σταμάτησαν σε σήμα των αστυνομικών.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την διάρκεια της οποίας, η μηχανή των νεαρών ξέφυγε της πορείας της και απο τον δρόμο βρέθηκε στο πρανές πέφτοντας απο ύψος 10 μέτρων.

Και οι δύο τραυματίστηκαν σοβαρά απο την ισχυρή πτώση ενώ χρειάστηκε να νοσηλευτούν για αρκετές μέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Οι αστυνομικοί κατηγορούνται για την εκτροπή της μηχανής, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που ισχυρίζεται ότι είδε τις κινήσεις της ομάδας ΔΙΑΣ εκείνο το βράδυ. Οι ίδιοι πάντως αρνούνται ότι είχαν κάποια επαφή με το δίκυκλο των νεαρών.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση