HomeΚΡΗΤΗΜηνύσεις απο την οικογένεια του Βρετανού που πνίγηκε στα Μάλια

Μηνύσεις απο την οικογένεια του Βρετανού που πνίγηκε στα Μάλια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Ταξιδιωτικό γραφείο Thomas Cook μηνύει η οικογένεια του Λονδρέζου Σέιν Βιρμάνι, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το 2012, σε πισίνα ξενοδοχείου ενώ έκανε διακοπές στα Μάλια.

Η οικογένεια του άτυχου νεαρού σύμφωνα με το standard.co.uk φαίνεται ότι ζητάει απο το ταξιδιωτικό πρακτορείο ποσό που αγγίζει μέχρι και τις 100.000 αγγλικές λίρες καθώς δεν είχε πάρει τα απαιτούμενα μέτρα ώστε να μην κινδυνεύσει κάποιος στην πισίνα.

Παράλληλα μήνυση σκέφτονται να καταθέσουν και στον φίλο του Σέιν, Τίμοθι Στέινς καθώς – όπως υποστηρίζουν – εκείνος τον έριξε στην πισίνα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο νεαρός Σέιν Βιρμάνι από το Ίλφορντ πέθανε την ημέρα των 26ων γενεθλίων του ενώ έκανε πάρτι στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το άψυχο σώμα του Σέιν βρέθηκε στον πάτο της πισίνας στις 6 παρά δέκα το πρωί της 6ης Αυγούστου του 2012.

Τον άτυχο νεαρό βρήκε νεκρό στην πισίνα εργαζόμενος του ξενοδοχείου, που τον ανέσυρε και επιχείρησε να τον επαναφέρει στην ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η οικογένεια του Βρετανού ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί ο θάνατος του 26χρονου.

Αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι δεν υπήρχε ναυαγοσώστης, η πισίνα δεν ήταν πλήρως φωτισμένη και ότι δεν θα έπρεπε να είναι ανοιχτή το βράδυ την ώρα που γινόταν το πάρτι. Κατηγορούν το γραφείο Thomas Cook για παραβίαση της σύμβασης που είχαν υπογράψει προκειμένου να φροντίσουν να έχει ο Σέιν, ένα κατάλυμα που να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις, οι οποίες να είναι σύμφωνες με την ελληνική νομοθεσία.

Η μητέρα του Μέλανι, ανέφερε χαρακτηριστικά  σε δηλώσεις της: «Σαν οικογένεια έχουμε διαλύσει. Δεν είμαστε οικογένεια πια, διότι ο Σέιν λείπει. Κανείς δεν θα μπορούσε να περιμένει ότι θα φύγει ο γιος του για διακοπές και δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά. Ήταν ένας νέος σκληρά εργαζόμενος, ο οποίος αγαπούσε τη διασκέδαση. Ο χαμός του είναι τόσο οδυνηρός, δεν θα τον ξεπεράσω »

Ο φίλος του, ο οποίος κατηγορείται ότι ήταν αυτός, ο οποίος τον έριξε στην πισίνα δηλώνει : «Δεν αισθάνομαι ότι έχω κάνει κάτι κακό. Κοιτάζω το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και δείχνει ότι ήμουν εγώ [ο οποίος τον τράβηξε μέσα]. Εύχομαι να μην τον είχα ρίξει μέσα στην πισίνα, αλλά δεν νιώθω ότι είμαι υπεύθυνος για το θάνατό του. «Ήμασταν φίλοι σε διακοπές. Ήταν ενήλικας. Πώς θα μπορούσα να ξέρω ότι δεν μπορεί να κολυμπήσει; Αισθάνομαι απογοητευμένος που αυτή η υπόθεση τράβηξε τόσο πολύ. Μπορώ να καταλάβω την οικογένεια του που μήνυσε την εταιρεία Thomas Cook. »

Η Thomas Cook, ανέφερε: «Θα θέλαμε να επαναλάβουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους φίλους του κ Βιρμάνι. Οι ομάδες μας είναι εδώ για να προσφέρουν κάθε είδους υποστήριξης και βοήθειας. »

Τον Μάιο του 2006 υπενθυμίζουμε ότι η Thomas Cook ζήτησε συγγνώμη και δώρισε 1.500.000 αγγλικές λίρες στην UNICEF μετά τον θάνατο των Christianne και Robert Shepherd, ηλικίας επτά και έξι, σε ένα ξενοδοχείο της Κέρκυρας. Τα αδέλφια σκοτώθηκαν από το μονοξείδιο του άνθρακα από ελαττωματική λέβητα.

standard.co.uk

Διαφήμιση
Διαφήμιση