HomeΚΡΗΤΗΕυχαριστούν για την παράσταση «Ο τόπος μέσα μου»

Ευχαριστούν για την παράσταση «Ο τόπος μέσα μου»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλους όσοι στήριξαν την θεατρική παράσταση «Ο τόπος μέσα μου» », η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015, στο θέατρο Δημήτρης Βλησίδης, στα Χανιά ευχαριστεί ο  Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου.

Η παράσταση έγινε με  συν-διοργανωτή την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Χανίων – Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΑΜ), τα έσοδα της οποίας διετέθησαν για το ξενώνα «Κακοποιημένης Γυναίκας & Παιδιού».

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση ο Σύλλογος ευχαριστεί:

εξαίρετους χορηγούς:

  • Akali hotel
  • OPUS Wine-Beer-Coffee
  • Alpine Travel
  • Φτούκα μεζεδοπωλείο
  • I-RENT-CAR RENTAL: ΤσιστράκηςΔημήτριος
  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντελεστές της παράστασης:

Σοφία Δερμιτζάκη, Στέλλα Κουφάκη, Αγγελική Πανουτσοπούλου, Δώρα Κονιωτάκη,         Γιώργο Παλλίκαρη, Κώστα Μεταξάκη.

Τις πρωταγωνίστριες του έργου:

Βίλμα Αντωνακάκη, Μαίρη Ζηνόζη, Μαρία-Ρας Καψαλάκη, Εμμανουέλα Μπαλτζάκη, Αγγελική Πανουτσοπούλου, Μαίρη Παχιαδάκη, Ρούλα Πετούση.

  • Επίσης, ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον γνωστό ζωγράφο-γλύπτη Κώστα Παγωμένο για την προσφορά έργου του (δέντρο), που τοποθετήθηκε στο σκηνικό της παράστασης και το οποίο δωρίζει στο υπό ανέγερση «Σπίτι των Αγγέλων»

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συν-διοργανωτές μας – Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Χανίων – Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου μας – και ιδιαίτερα στην Πρόεδρο του  ΚΑΜ, κυρία Αμαλία Κωτσάκη, οι οποίοι στήριξαν την ιδέα μας.

Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς τους Πολίτες των Χανίων οι οποίοι με ιδιαίτερη θέρμη αγκάλιασαν αυτό το πρωτόγνωρο για εμάς εγχείρημα, αποδεικνύοντας  για άλλη μια φορά, ότι στο δύσκολο δρόμο που διανύουμε έχουμε συνοδοιπόρους που αφουγκράζονται τις αγωνίες μας και ενστερνίζονται τα οράματά μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση