HomeΚΡΗΤΗΑνοίγουν οι προσφορές για τη δακοκτονία στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Ανοίγουν οι προσφορές για τη δακοκτονία στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπό την προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρίας Λιονή θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης την ερχόμενη Δευτέρα 05 Οκτωβρίου 2015 στις 10:00 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Καταστήματος Ηρακλείου. Το μοναδικό θέμα που θα απασχολήσει τη συνεδρίαση της επιτροπής θα είναι η αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών για το πρόγραμμα της δακοκτονίας.

Πιο συγκεκριμένα, η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης έχει ως εξής:

«Α. Ανακοινώσεις Προέδρου

Β. Θέμα ημερήσιας διάταξης:

(σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3852/10: «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης»):

  1. Αποδοχή προσφορών και έγκριση αποσφράγισης οικονομικών προσφορών του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση υλοποίησης του έργου: «Ανάδειξη εργολάβων για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό ελαιοδέντρων στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2015 στην Περιφέρεια Κρήτης, στα τμήματα Αυλή, Γεράκι, Καραβάδο, Κασσάνοι, Καμηλάρι, Γέργερη, Πανασσός, Μεγάλης Βρύσης, Σάρχου της Π.Ε. Ηρακλείου και του τμήματος Πεύκων της Π.Ε. Λασιθίου» (Αρ. διακ/ξης 103302/2.6.2015), σύμφωνα με το με αρ. πρωτ.       120708/02-10-2015 έγγραφο της Δ/νσης Οικονομικού Π.Κ.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση