HomeΚΡΗΤΗΠάνω από 94.000 τουρίστες θα έρθουν διά… θαλάσσης έως το τέλος του χρόνου

Πάνω από 94.000 τουρίστες θα έρθουν διά… θαλάσσης έως το τέλος του χρόνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη θα είναι φέτος τον χειμώνα η κίνηση στο λιμάνι του Ηρακλείου καθώς πάνω από 94.000 τουρίστες θα φέρουν τα κρουαζιερόπλοια που θα «δέσουν» έως το τέλος του χρόνου.

Πιο συγκεκριμένα από σήμερα έως τις 25 Δεκεμβρίου αναμένονται στο λιμάνι του Ηρακλείου 94.825 τουρίστες που θα μεταφέρουν 21 κρουαζιερόπλοια τα οποία θα «δέσουν» στο λιμάνι συνολικά 50 φορές.

Κρουαζιερόπλοια

Τα κρουαζιερόπλοια τα οποία θα «δέσουν» στο λιμάνι του Ηρακλείου μέχρι το τέλος του χρόνου είναι: Queen Victoria, Ocean Majesty, Celestyal Odyssey, Celestyal Olympia, MSC Sinfonia, MSC Opera, MSC Fantasia, Aida Stella, Aida Aura, Costa Pacifica, Costa neo Classica, Costa NeoRiviera, Costa Fortuna, Rotterdam, Prinsendam, Europa, Artania, Thomson Spirit, Musica και Hamburg.

Οι κρουαζιέρες ανά μήνα

Ο Οκτώβριος αποδεικνύεται ο πιο καλός μήνας όλης της χρονιάς, με 31 κρουαζιερόπλοια, που αναμένεται να καταπλεύσουν στο λιμάνι μεταφέροντας 56.881 τουρίστες.

Εντυπωσιακά όμως είναι και τα στοιχεία για το Νοέμβριο, που κάθε άλλο παρά χαμηλά θα είναι η κίνηση, καθώς αναμένονται 16 κρουαζιερόπλοια με 28.411 τουρίστες.

Τέλος τον Δεκέμβριο αναμένονται 3 μεγάλα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Ηρακλείου που θα μεταφέρουν 9.533 τουρίστες. Μάλιστα στις 25 Δεκεμβρίου του κρουαζιερόπλοιο MSC Fantasia θα γιορτάσει στο Ηράκλειο την ημέρα των Χριστουγέννων.

Δείτε αναλυτικά τους μήνες με τις κρουαζιέρες

OKTOBRIOS1 OKTOBRIOS2

Διαφήμιση
Διαφήμιση