HomeΚΡΗΤΗΜε επιτυχία ο… Κνώσειος δρόμος

Με επιτυχία ο… Κνώσειος δρόμος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή ο Κνώσειος Δρόμος και ο πρώτος οικογενειακός δρόμος.

Πολυμελείς οικογένειες πήραν μέρος στην διοργάνωση του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης.

Ευχαριστήριο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης  και η Οργανωτική Επιτροπή του Κνώσειου Δρόμου , εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες σε όλους τους φορείς που συμμετείχαν για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης  και η Οργανωτική Επιτροπή του Κνώσειου Δρόμου , εκφράζουμε τις θερμές μας  ευχαριστίες στην Ελληνικη Αστυνομία,την Τροχαία Ηρακλείου , το Τμήμα Σαμαρειτών  το ΕΚΑΒ Ηρακλείου και τους εθελοντές μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, για την πολύτιμη και φιλότιμη βοήθεια που προσέφεραν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα κατά την τελεσή του. Παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν λόγω της παρουσίας τουριστών στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού , που κάθε Κυριακή πρωί έρχεται το Κρουαζιερόπλοιο στη συγκεκριμένη ώρα του αγώνα και δυστυχώς δεν μπορούσε να κλείσει όλη η διαδρομή του αγώνα.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους αθλητές &πεζοπόρους για την προσπάθεια τους , που παρά τις παραπάνω δυσκολίες τερμάτισαν χωρίς προβλήματα την διαδρομή.

Τέλος , ευχαριστούμε τους χορηγούς όπως: το Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου για την δωρεάν μεταφορά όλων των συμμετοχώντων , τους μεγάλους χορηγούς το οπτικό κέντρο Μαρκάκη -τον Ασκληπιό Κρήτης την αθλητική εταιρεία New Ballance το βιβλιοπωλείο Ανθολόγιο, καθώς  επίσης τους χορηγούς: τις εταιρείες εμφιάλωσης νερού Ρούβας και Ζαρός , τα αναψυκτικά Θαύμα και  την βιοτεχνία κρουασάν Μαυροφρύδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση