HomeΚΡΗΤΗΤρέχουν για να περάσουν από το ΚΤΕΟ – Ουρές στα Κέντρα Ελέγχου και στο Ηράκλειο

Τρέχουν για να περάσουν από το ΚΤΕΟ – Ουρές στα Κέντρα Ελέγχου και στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκατοντάδες αυτοκίνητα αλλά και δίκυκλα βρίσκονται έξω από τα ΚΤΕΟ όλου του Ηρακλείου προκειμένου να προλάβουν να περάσουν από τον τεχνικό έλεγχο για να γλιτώσουν τα… πρόστιμα.

Σήμερα – όπως ήδη έχει αναφέρει το cretapost – λήγει η πρώτη καταληκτική προθεσμία από τις τρεις συνολικά που έχουν προβλεφθεί από το κράτος.

KTEO1

Σε πλήρη ετοιμότητα οι ιδιοκτήτες των ΚΤΕΟ

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι ιδιοκτήτες των ΚΤΕΟ για να βοηθήσουν τους οδηγούς να είναι… on time στον έλεγχο που πρέπει να γίνει στα οχήματά τους για να μην βρεθούν εκπρόθεσμοι και χρειαστεί να πληρώσουν τα πρόστιμα.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που διευρύνουν το ωράριο λειτουργίας τους για να εξυπηρετήσουν όλα τα οχήματα.

«Σήμερα διευρύνουμε το ωράριο λειτουργίας μας και θα μείνουμε ανοιχτά μέχρι και τις 9 το βράδυ», δήλωσε μιλώντας στο cretapost ο διευθυντής του ΔΕΛΤΑ ΚΤΕΟ στο Ηράκλειο, Βασίλης Ανδρεαδάκης τονίζοντας παράλληλα ότι από το πρωί επικρατεί το αδιαχώρητο.

«Έχουμε ουρές από δεκάδες αυτοκίνητα, φορτηγά αλλά και δίκυκλα. Σήμερα θα τους εξυπηρετήσουμε όλους με σειρά προτεραιότητας καθώς εξαιτίας της ημέρας δεν κλείνουμε ραντεβού», επεσήμανε ο κ. Ανδρεαδάκης.

Τα πρόστιμα

Σε περίπτωση που κάποιοι οδηγοί δεν περάσουν το Ι.Χ. τους από έλεγχο ΚΤΕΟ τότε:

-θα επιβαρυνθούν με πρόστιμο καθυστέρησης 65 ευρώ.

-θα χρειαστεί να πληρώσουν 50 ευρώ, όσο δηλαδή κοστίζει ο τεχνικός έλεγχος.

– θα επιβαρυνθούν με πρόστιμο 450 ευρώ, σε περίπτωση τροχαίου ελέγχου.

Ωστόσο, φέτος πολλοί οδηγοί μπορούν να γλιτώσουν πρόστιμα 150 ευρώ, εφόσον περάσουν τα οχήματά τους από έλεγχο μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2015.

Ωστόσο, εάν ο τεχνικός έλεγχος διενεργηθεί από το νέο έτος (µετά την 31-12-2015), τότε εκτός από τις παραπάνω τρεις επιβαρύνσεις, θα χρειαστεί να πληρώσουν το πρόστιμο των 150 ευρώ.

DIAGONISMOS

Το cretapost σας… στέλνει στο ΚΤΕΟ δωρεάν

Δωρεάν στέλνει το cretapost κάθε βδομάδα έναν αναγνώστη του στο ΔΕΛΤΑ ΚΤΕΟ για να περάσει από τον τεχνικό έλεγχο.

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το link του διαγωνισμού στο facebook: https://www.facebook.com/cretapost.gr/app_137541772984354

Κάντε like και ακολουθήστε τις απλές οδηγίες που θα σας δοθούν.

KTEO

Ακόμη όμως κι αν η κλήρωση δεν σας ευνοήσει, επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ ΚΤΕΟ, δηλώστε ότι είστε αναγνώστες του CRETAPOST, και με κάθε τεχνικό έλεγχο που πληρώνετε κερδίζετε ως δώρο, μία 6μηνη οδική βοήθεια!

Θα βρείτε τη ΔΕΛΤΑ ΚΤΕΟ, στον Κόμβο Καλλιθέας, στο Ηράκλειο Κρήτης, 11088. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.kteonet.gr/

Διαφήμιση
Διαφήμιση