HomeΚΡΗΤΗΕίχαν όνειρο να ταξιδέψουν στην Ιταλία – Έμειναν στο Ηράκλειο

Είχαν όνειρο να ταξιδέψουν στην Ιταλία – Έμειναν στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και κατέληξαν στα κρατητήρια. Ο λόγος για 4 ακόμη μετανάστες, οι οποίοι χθες το πρωί επέδειξαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να ταξιδέψουν με πτήση που είχε προορισμό την Ιταλία.

Πιο συγκεκριμένα χθες το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα συνέλαβαν τρεις Σύρους, ηλικίας 25, 32 και 52 ετών αντίστοιχα, καθώς και έναν 37χρονο από το Σουδάν, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Το πρωί, οι δύο πρώτοι με διαβατήρια που υποτίθεται ότι είχαν εκδοθεί από τις ιταλικές αρχές έφθασαν στον έλεγχο διαβατηρίων. Ωστόσο, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα δεν ήταν γνήσια με αποτέλεσμα να συλληφθούν. Εξάλλου, χθες το μεσημέρι, ο 37χρονος από το Σουδάν και ο 57χρονος από τη Συρία, έδειξαν στον έλεγχο πλαστά ιταλικά διαβατήρια, με στόχο να επιβιβαστούν στην πτήση που είχε προορισμό τη Βενετία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση