HomeΚΡΗΤΗΔιαρροή προπανίου στους Μύλους Κρήτης, στη Σούδα – Συναγερμός στην πυροσβεστική

Διαρροή προπανίου στους Μύλους Κρήτης, στη Σούδα – Συναγερμός στην πυροσβεστική

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε σήμερα το μεσημέρι, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων αλλά και η τοπική ΕΛΑΣ, λόγω διαρροής προπανίου σε μία από τις δεξαμενές του εργοστασίου των Μύλων Κρήτης στη Σούδα.

Σύμφωνα με το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο χώρο του εργοστασίου, το οποίο στο μεταξύ εκκενώθηκε με συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας και των υπευθύνων ασφαλείας της μονάδας, έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες.

Καθώς ο κίνδυνος της ανάφλεξης ήταν ορατός, οι πυροσβέστες πραγματοποιούσαν συνεχείς ρίψεις νερού. Η κατάσταση γρήγορα τέθηκε υπό έλεγχο ενώ παράλληλα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δρόμοι γύρω από το εργοστάσιο έκλεισαν με ευθύνη της αστυνομίας.

Στο εσωτερικό του εργοστασίου ήταν μόνο οι πυροσβέστες ενώ αποφασίστηκε, η δεξαμενή προπανίου να μεταφερθεί εκτός του χώρου της επιχείρησης, στο Πλατάνι.

Η διαρροή του προπανίου έγινε αντιληπτή γύρω στις 2 το μεσημέρι, ενώ η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση