HomeΚΡΗΤΗΕντυπωσίασαν οι νεαροί αθλητές του Ηρακλείου

Εντυπωσίασαν οι νεαροί αθλητές του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν τους πτόησε η βρεγμένη πλατεία Λιονταριών και ξεδίπλωσαν τις ικανότητες τους οι νέοι του Ηρακλείου, στο πλαίσιο της εβδομάδας Αθλητισμού. Δύο όμορφες μέρες, γεμάτες αθλητισμό, χαρά, ευεξία, νιάτα,  κόσμο. Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στις Αρχάνες με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Κρήτης, Στ. Αρναουτάκη,που έπαιξε βόλεϊ μαζί με τα παιδιά. Εξάλλου, και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015,στο Ηράκλειο, στα Λιοντάρια, με  ωραίο καιρό και πολλούς θεατές, η εκδήλωση θύμισε όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες, που ο αθλητισμός γίνεται τρόπος ζωής.

Οι νεαροί αθλητές και καλλιτέχνες που συμμετείχαν, είναι: Τα παιδιά , τους προπονητές και τους παράγοντες των σωματείων: ΦΟΗ Αριάδνη-ταμπολίνο, Τσιρλίντερ-ενόργανη ΓΕΗ-ξιφασκία, Άθλεση-ΓΕΗ,Γιούχτας-βόλεϊ, Ρένη Πλουμίδου-Παπαδάκη-αερόμπικ, Καλλιτεχνικό σχολείο-θεατρικό δρώμενο.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν  θερμά για την ανταπόκριση και στήριξη το δήμο Αρχανών-Αστερουσίων, το δήμο Ηρακλείου ,το ΕΑΚΗ για το αθλητικό υλικό, το σύλλογο φίλων Καλλιτεχνικού σχολείου για τη μικροφωνική εγκατάσταση.

20150926163345 ΒΟΛΕΙ ΕΝΟΡΓΑΝΗ 2 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΝΕΣ (1)

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση