HomeΚΡΗΤΗ«Πλημμύρισαν» τα τείχη από μικρούς και μεγάλους

«Πλημμύρισαν» τα τείχη από μικρούς και μεγάλους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις …επάλξεις σήμερα οι Ηρακλειώτες, οι οποίοι αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου, για εξόρμηση στα τείχη και συγκεκριμένα στο μικρό αλσύλλιο που δημιουργήθηκε πάνω από την Πύλη Ιησού. Μικροί και μεγάλοι πλαισίωσαν τα αγωνίσματα που ήταν μπότσια, κρητικό βόλι, μήκος χωρίς φορά, ρήψεις στεφανιών σε κώνους και διελκυστίνδα.Ακόμη, τοξοβολία, ξιφασκία, σκάκι, σκάκι με την υποστήριξη του Α.Ο. Θησέας (ξιφασκία), Σκακιστικό Τμήμα ΟΦΗ, Γ.Σ. Αθλοκίνηση (τοξοβολία).

ENETIKA TEIXH (8) ENETIKA TEIXH (9)

Το αλσύλλιο πάνω από την Καινούργια Πόρτα έχει υιοθετηθεί από το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, και τα μέλη της ομάδας συμμετείχαν στη σημερινή δράση. Περισσότερες τέτοιες ποιοτικές εκδηλώσεις ζήτησαν από τη δημοτική αρχή οι κάτοικοι της πόλης, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια όμορφη μέρα στο κέντρο της πόλης, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που άνοιξαν τα …ταπεράκια και απόλαυσαν ένα ωραίο πικ-νικ.

ENETIKA TEIXH (1)

Η διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Ηρακλείου με το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με τίτλο «ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΟΧΑΣΤΗ Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ» αλλά ευρύτερων συνεργασιών με τοπικούς φορείς για παρεμβάσεις προστασίας και ανάδειξης γειτονιών και μνημείων του Ηρακλείου.

ENETIKA TEIXH (7) ENETIKA TEIXH (6) ENETIKA TEIXH (4) ENETIKA TEIXH (3)

Διαφήμιση
Διαφήμιση