HomeΚΡΗΤΗΜαγεμένος ο Σάκης Ρουβάς από την Κρήτη!

Μαγεμένος ο Σάκης Ρουβάς από την Κρήτη!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην αγαπημένη του Κρήτη βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς, για δεύτερη φορά, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Πρόσφατα, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ είχε ταξιδέψει στο Ηράκλειο για τις ανάγκες φωτογράφησης, φροντίζοντας να συνδυάσει τη δουλειά με τη διασκέδαση. Αυτή τη φορά ο λόγος που τον οδήγησε στο νησί είναι λίγες στιγμές χαλάρωσης ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει μέσα από τα social media για την ομορφιά του τόπου.

Η Κρήτη είναι από τους αγαπημένους προορισμούς του Σάκη, έχει ιδιαίτερους δεσμούς μαζί της και κάθε φορά που βρίσκεται εκεί απολαμβάνει την κάθε στιγμή!

Μάλιστα ακόμα και η βάφτιση της μικρότερης κόρης του, Αριάδνης είχε κρητικό αέρα. Ο διάσημος τραγουδιστής είχε φορέσει την παραδοσιακή κρητική στολή και είχε χορέψει  μαζί με τους βρακοφόρους που βρέθηκαν στο πάρτι που ακολούθησε.

Τις χορευτικές του ικανότητες όμως σε αυτούς τους ήχους μας είχε δείξει και πολύ νωρίτερα όταν με αφορμή το «The Ace of Heart Tour» είχε βρεθεί και πάλι στο Ηράκλειο.

Αυτή τη φορά ωστόσο επέλεξε έναν διαφορετικό νομό αφού βρέθηκε στη Σητεία Λασιθίου. Τα τοπικά μέσα τον απαθανάτισαν σε βόλτες του στην πόλη καθώς επισκέφτηκε τα μαγαζιά της περιοχής κάνοντας τις ρουβίτσες να τον «κυνηγούν» για να φωτογραφηθούν μαζί του.

tlife.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση