HomeΚΡΗΤΗΤον Δεκέμβρη η δίκη για τον Κώστα Κατσούλη – Τι λέει ο πατέρας του άτυχου φιλάθλου

Τον Δεκέμβρη η δίκη για τον Κώστα Κατσούλη – Τι λέει ο πατέρας του άτυχου φιλάθλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 11 Δεκεμβρίου αναμένεται να αναβιώσει η τραγωδία με τον θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού στις κερκίδες του γηπέδου της Νέας Αλικαρνασσού (δείτε εδώ) την ώρα που διεξαγόταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Εθνικό Πειραιά.

Όπως έγινε γνωστό χθες, η υπόθεση θα εκδικαστεί στη Νεάπολη Λασιθίου και στο σκαμνί θα καθίσουν πέντε άτομα που κατηγορούνται για θανατηφόρα σωματική βλάβη και για συμπλοκή.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι οι πέντε κατηγορούμενοι προφυλακίστηκαν αμέσως μετά την απολογία τους και παραμένουν ακόμα στην φυλακή (δείτε εδώ).

Βασίλης Κατσούλης: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το βούλευμα»

Ο πατέρας του άτυχου φιλάθλου Κώστα Κατσούλη, Βασίλης, έχει αφιερώσει την ζωή του στο να βρει στοιχεία προκειμένου να αναδειχθεί όλη η αλήθεια για τον θάνατο του παιδιού του.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς», ο Βασίλης Κατσούλης ζητά να αποδοθεί η δικαιοσύνη ενώ παράλληλα αναφέρει ότι δεν είναι ικανοποιημένος με το βούλευμα.

«Η οικογένειά μας δεν είναι ικανοποιημένη από παραπεμπτικό βούλευμα καθώς εμπεριέχει μέχρι και ανακρίβειες», επεσήμανε ο κ. Κατσούλης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση