HomeΚΡΗΤΗΕίχε «μυριστεί» την απάτη – Το θύμα τους έστησε παγίδα

Είχε «μυριστεί» την απάτη – Το θύμα τους έστησε παγίδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθη, σήμερα  το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, από αστυνομικούς του τμήματος Νεάπολης, ένας 57χρονος καθώς μαζί με ακόμα μια γυναίκα προσπάθησαν να εξαπατήσουν έναν 45χρονο προκειμένου να του αποσπάσουν το χρηματικό πόσο των 1.500 ευρώ.

Όλα ξεκίνησαν όταν σήμερα το πρωί μια άγνωστη γυναίκα επικοινώνησε με έναν 45χρονο και προφασιζόμενη προσωπικό πρόβλημα, τον έπεισε να της δανείσει το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, το οποίο θα παραλάμβανε για λογαριασμό της, γνωστό της πρόσωπο από σημείο που θα του υποδείκνυε.

Ο 45χρονος όμως ήταν υποψιασμένος και έτσι ενημέρωσε αμέσως τις αρχές. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση και έτσι όταν ο 45χρονος συναντήθηκε με τον 57χρονο προκειμένου να του δώσει τον πολυπόθητο φάκελο με τα χρήματα που είχε ζητήσει η γυναίκα, συνελήφθη ο επίδοξος απατεώνας. Μέσα στο φάκελο υπήρχε το χρηματικό ποσό των 1500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα ενώ η γυναίκα που είχε αρχικά επικοινωνήσει με τον 45χρονο αναζητείται ακόμα.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση