HomeΚΡΗΤΗΤο τελευταίο αντίο είπαν σήμερα στον 40χρονο που έπεσε σε γκρεμό

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα στον 40χρονο που έπεσε σε γκρεμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα το απόγευμα φίλοι και συγγενείς στον Χάρη Κοντοπόδη, ο οποίος έχασε την ζωή του, όταν το αυτοκινήτου του έπεσε σε γκρεμό 100 περίπου μέτρων.
Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου στους Μεσελέρους Ιεράπετρας ενώ το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου.
Να υπενθυμίσουμε ότι τα ίχνη του 40χρονου είχαν χαθεί απο το βράδυ του Σαββάτου, αφού έφυγε με το αγροτικό του αυτοκίνητο από φιλικό σπίτι κοντά στην Θρύπτη της Ιεράπετρας (δείτε εδώ).
Σύμφωνα με πληροφορίες απο το neakriti.gr η οικογένεια του άτυχου άνδρα άρχισε να τον αναζητά όταν διαπίστωσε ότι δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι και δεν απαντούσε στο κινητό του. Αμέσως ενημέρωσαν τις αρχές και ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του.
Το αυτοκίνητο του 40χρονου βρέθηκε σε γκρεμό  χθες το μεσημέρι ενώ χρειάστηκε να στηθεί επιχείρηση για να τον ανασύρουν .
 Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης έριξαν φως στην υπόθεση για το πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ο 40χρονος καθώς διαπιστώθηκε ότι εκτός απο τις θανατηφόρες κακώσεις που είχε υποστεί στον αυχένα, ο άνδρας λίγο πριν την πτώση είχε καρδιολογικό επεισόδιο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση