HomeΚΡΗΤΗΕλεύθερος με όρους ο γιατρός με το οπλοστάσιο – Ετοιμόγεννες έξω από τα δικαστήρια

Ελεύθερος με όρους ο γιατρός με το οπλοστάσιο – Ετοιμόγεννες έξω από τα δικαστήρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την στήριξη όλων των εγκύων που παρακολουθεί ο 41χρονος γυναικολόγος εμφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι στην ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί  για το οπλοστάσιο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Ο 41χρονος γυναικολόγος πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων λίγα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι (δείτε εδώ) ενώ εκεί βρίσκονταν ετοιμόγεννες γυναίκες που ο ίδιος παρακολουθεί για να τον στηρίξουν.

Ο γιατρός από την Ρουμανία φέρει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για την κατοχή των καλάσνικοφ και πλημμεληματικές διώξεις για τα υπόλοιπα όπλα.

Επανέλαβε ότι είναι συλλέκτης

Ο 41χρονος γυναικόλογος κατά την απολογία του επανέλαβε ότι είναι συλλέκτης ενώ μάλιστα υποστήριξε ότι για τα περισσότερα όπλα έχει άδεια.

Ως προς τα καλάσνικοφ ανέφερε ότι τα έφερε από την Ρουμανία κι επειδή εκεί δεν είναι ποινικό αδίκημα η κατοχή τους θεωρούσε ότι το ίδιο ισχύει και για την Ελλάδα.

Ελεύθερος με… όρους

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε έπειτα από την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 41χρονος γυναικολόγος μετά την απολογία του.

Ο γιατρός πρέπει να καταβάλλει χρηματική εγγύηση 15.000 ευρώ ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα. Παράλληλα θα πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Τον 41χρονο γιατρό υποδέχθηκαν κατά την έξοδό του οι ετοιμόγεννες με χειροκροτήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση