HomeΚΡΗΤΗΗράκλειο – Καβάλα: Συνεργασία με στόχο την τουριστική ανάπτυξη

Ηράκλειο – Καβάλα: Συνεργασία με στόχο την τουριστική ανάπτυξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε συνεργασία πρόκειται να προχωρήσουν οι Δήμοι Ηρακλείου, Καβάλας και Βόλου με στόχο  τη δυναμική τουριστική ανάπτυξη τους. Με αυτή την προοπτική, στο Ηράκλειο βρέθηκε σήμερα η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας (ΔΗΜΩΦΈΛΕΙΑ)  κ. Αναστασία Ιωσηφίδου. Η κ. Ιωσηφίδου συναντήθηκε με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Τουρισμού και Εθελοντισμού κ. Αριστέα Πλεύρη καθώς και με τον πρόεδρο της ΔΕΠΤΑΗ κ. Γιάννη Ξυλούρη και τον πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ κ. Νίκο Αγγελάκη.

Στα πλαίσια της επίσκεψης της η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΈΛΕΙΑ Καβάλας προχώρησε στη διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας που υπάρχουν σε θέματα τουρισμού και ανάπτυξης με το Δήμο Ηρακλείου ενώ επισκέφθηκε και το Info Point όπου είδε τις μοναδικές υπηρεσίες που παρέχει προς τους επισκέπτες.

Παράλληλα ενημερώθηκε για το Γραφείο Τουρισμού  και τους στόχους του για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης του Ηρακλείου. Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αριστέα Πλεύρη ξενάγησε την κ. Ιωσηφίδου στην Ενετική Λότζια και στη συνέχεια στο Info Point ενώ συζήτησαν για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την υλοποίηση από κοινού ευρωπαϊκών ή άλλων προγραμμάτων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση