HomeΚΡΗΤΗΟλοκληρώθηκαν οι προβολές του «Cinema on the road»

Ολοκληρώθηκαν οι προβολές του «Cinema on the road»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή το πρόγραμμα «Ο κινηματογράφος βγαίνει στους δρόμους και στις πλατείες» που για πρώτη φορά φέτος πραγματοποίησε στις γειτονιές και στις πλατείες των οικισμών ο Δήμος Ηρακλείου.

΄Έτσι οι Ηρακλειώτες από τις αρχές Αυγούστου και μέχρι την περασμένη Κυριακή 13 του Σεπτέμβρη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όμορφες καλοκαιρινές βραδιές, παρακολουθώντας εξαιρετικές ταινίες Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Ο θερινός κινηματογράφος πέρασε από το Πενταμόδι, τη Χρυσοπηγή, τις Πατέλες, τα Καμίνια, το Βενεράτο, τις Δαφνές, τις Ασίτες, το Ατσαλένιο, την Πρασσά, τα Δειλινά, την Ηλιούπολη, το Λάκκο, τα Σταυράκια, την Αγία Τριάδα, την Ανάληψη, τον Κατσαμπά, την Νέα Αλικαρνασσό, τη Φορτέτσα, τον Άγιο Ιωάννη, τις Βασιλειές, την Καρκαδιώτισσα, τις Βούτες.

Όσοι βρέθηκαν στις πλατείες και στις γειτονιές της πόλης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ταινίες όπως «Τα δελφινάκια του Αμβρακικού» του Ντίνου Δημόπουλου, «Ο μανάβης» του Δημήτρη Κουτσαμπασιάκου, «Το δέντρο που πληγώναμε» του Δήμου Αβδελιώδη, «Ο προξενητής» από τον Ισραηλινό κινηματογράφο, «Ο ψύλλος» σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Σπύρου, «Αθέμιτος ανταγωνισμός» του Δήμου Αβδελιώδη, «Μασσαλία, η μακρινή κόρη» του Μάρκου Γκαστίν, «Σαγιόμι» του Νίκου Νταγιαντά, «Το κάλεσμα της φύσης» του Στέλιου Αποστολόπουλου.

Το «cinema on the road» είχε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο του Ηρακλείου και αναμένεται να συνεχιστεί και το επόμενο καλοκαίρι. Με τον τρόπο αυτό θα συνεχιστεί ένας θεσμός που έβγαλε τις εκδηλώσεις πολιτισμού …εκτός Τειχών, που έδωσε την ευκαιρία στους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων και των δημοτικών διαμερισμάτων να έρθουν και να ψυχαγωγηθούν με έναν τρόπο ξεχωριστό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση