HomeΚΡΗΤΗΟ κρητικός γάμος και οι βότκες – Της απαγόρευσαν να γυρίσει με την πτήση

Ο κρητικός γάμος και οι βότκες – Της απαγόρευσαν να γυρίσει με την πτήση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με άλλη αεροπορική εταιρεία αναγκάστηκε να επιστρέψει από την Κρήτη στη Γλασκώβη η Xanthia Morrison μετά από ένα περιστατικό που σημειώθηκε στην πτήση της.

Στη διάρκεια της πτήσης στην Κρήτη για τον γάμο φίλης της, άνοιξε με έναν φίλο της ένα μπουκαλάκι βότκα που αγόρασαν από τα duty free.

Αφού έμειναν μια εβδομάδα στο νησί, εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας Jet2 την ενημέρωσε πως δεν θα τους επιτραπεί να επιστρέψουν στη Γλασκώβη με αεροπλάνο τους λόγω ισχυρισμών για επιθετική συμπεριφορά όταν τους έγινε σχετική παρατήρηση.

Η 34χρονη αναγκάστηκε να κλείσει εισιτήριο με άλλη αεροπορική εταιρεία που της κόστισε 400 λίρες και κατηγορεί την αεροπορική για ψευδούς ισχυρισμούς και χρήση αυστηρών τακτικών.

«Είμαι αηδιασμένη και αναστατωμένη. Απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι μας το έκαναν αυτό και πόσο εύκολο είναι το προσωπικό να πει ψέμματα, αφήνοντας επιβάτες σε χώρες του εξωτερικού», σημείωσε στη MailOnline όπου παρέδωσε ηχητικό ντοκουμέντο από το συμβάν.

KRHTH1

Ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε ότι δεν είχαν τη δυνατότητα να καταναλώνουν το δικό τους αλκοόλ στο αεροσκάφος. Όταν μια αεροσυνοδός τους είπε ότι δεν επιτρέπεται, ζήτησαν συγγνώμη και παρέδωσαν τα 4 μπουκαλάκια βότκα. Αγόρασαν μάλιστα τρόφιμα και αλκοόλ από το τρόλεϊ του αεροπλάνου.

Άλλο όμως μέλος του πληρώματος τους προσέγγισε και έδωσε στο ζευγάρι απειλητική επιστολή με την οποία τους προειδοποιούσε ότι θα κληθούν οι αρχές αν δεν συνεργαστούν.

«Ζήτησε τα στοιχεία των διαβατηρίων μας και άρχισε να μας απειλεί ότι αν δεν τα δώσουμε θα καλούσε την αστυνομία. Δώσαμε τα στοιχεία μας σε άλλη αεροσυνοδό που μας ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά της συναδέλφου της. Μας είπε μάλιστα ότι θα μπορέσουμε να πετάξουμε κανονικά με την Jet2 στην επιστροφή και να μην ανησυχούμε», σημείωσε.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο μάλιστα που έδωσε στη MailOnline ακούγεται η αεροσυνοδός να λέει στους 2 επιβάτες πως το συμβάν δεν πρέπει να καταστρέψει τις διακοπές τους. Ακούγεται μάλιστα να αποδέχεται τον ισχυρισμό του ζευγαριού πως δεν γνώριζε τον κανονισμό.

Ενώ όμως βρίσκονταν στην Κρήτη ενημερώθηκαν πως δεν έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν με την αεροπορική εταιρεία επειδή παρουσίασαν επιθετική συμπεριφορά.

Η εταιρεία ισχυρίζεται πως συνέχισαν να πίνουν από τα δικά τους μπουκαλάκια ακόμα και αφότου τους έγινε παρατήρηση, αξίωση που αμφισβητεί έντονα η Xanthia Morrison.

newsit.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση