HomeΚΡΗΤΗΣεμινάριο ονυχοπλαστικής: «Εφαρμογή Ακρυλικού και Τοποθέτηση Φόρμας»

Σεμινάριο ονυχοπλαστικής: «Εφαρμογή Ακρυλικού και Τοποθέτηση Φόρμας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ διοργανώνει σεμινάριο ονυχοπλαστικής με θέμα «Εφαρμογή Ακρυλικού και Τοποθέτηση Φόρμας» το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου, αλλά και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν την εφαρμογή ακρυλικού και την τοποθέτηση φόρμας σε νύχια.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε 5 ώρες την Τετάρτη 23/09 από 17:00μ.μ έως 21:00μ.μ και το κόστος είναι 130€ ανά συμμετοχή.

Εισηγήτρια: Η Δέσποινα Ατσαλή έχει ολοκληρώσει τα προγράμματα σπουδών σε δυο επαγγελματικές σχολές μακιγιάζ με εξειδίκευση σε πολλαπλούς τομείς της αισθητικής. Είναι πτυχιούχος της Ιπποκράτειας σχολής αισθητικής με εξειδίκευση σε θέατρο, φωτογραφία, τηλεόραση, κινηματογράφο, special effect, μόδα, χρωματολογία, μορφολογία προσώπου νυφικό, βραδινό. Επιπροσθέτως είναι κάτοχος πτυχίου της σχολής Παπάζογλου με εξειδίκευση στην ονυχοπλαστική, μανικιούρ, πετικιούρ, spa άκρων και έχει παρακολουθήσει πολλά επαγγελματικά σεμινάρια διορθωτικού μακιγιάζ, medical make up, camouflage make up nail.

Πληροφορίες: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302736 & 302730, κα Μαίρη Βενιχάκη, email: [email protected], φαξ: 2810-227189, [email protected] από 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση