HomeΚΡΗΤΗΑγιασμός στα σχολεία της Χερσονήσου

Αγιασμός στα σχολεία της Χερσονήσου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά χτύπησε σήμερα στα σχολεία του Δήμου Χερσονήσου.

Ο δήμαρχος, κ. Γιάννης Μαστοράκης, ο οποίος παρέστη στις τελετές αγιασμού στο Δημοτικό Σχολείο Γουρνών και στο σχολικό συγκρότημα που βρίσκεται στην πρώην αμερικανική βάση και περιλαμβάνει το Μουσικό Σχολείο, το Καλλιτεχνικό Σχολείο, το Γυμνάσιο και το ΓΕΛ Γουβών, ευχήθηκε σε όλους καλή πρόοδο και μια δημιουργική χρονιά παρά τις αντιξοότητες, με υγεία και προκοπή.

10αγιασμός

Στο μήνυμά του ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Στην αφετηρία του σχολικού έτους, στην αρχή μιας ατομικής – με σημείο αναφοράς το μαθητή – αλλά και συλλογικής προσπάθειας, μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η δημοτική αρχή παραμένει στο πλευρό της σχολικής κοινότητας.

2αγιασμός

Οι συνθήκες στις οποίες καλούμαστε να λειτουργήσουμε είναι κάθε άλλο παρά ιδανικές, αλλά με υπομονή και αποφασιστικότητα δε σταματάμε να αγωνιζόμαστε για να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας το σχολικό περιβάλλον που τους αξίζει. Όπως κάθε χρόνο, η νέα σχολική χρονιά φέρνει αγωνίες, προκλήσεις, αλλά και ελπίδες. Η παιδεία είναι ο βασικός πυλώνας για την όποια ανάπτυξη επιδιώκουμε.

Οφείλουμε λοιπόν, πρωτίστως να εξασφαλίζουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης-αγωγής στη νεολαία μας, εάν πραγματικά θέλουμε να στηρίξουμε τη χώρα και την κοινωνική συνοχή. Καλή χρονιά και καλή δύναμη σε όλους!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση