HomeΚΡΗΤΗΣυλλογή σχολικών ειδών για τους οικονομικά αδύναμους μαθητές

Συλλογή σχολικών ειδών για τους οικονομικά αδύναμους μαθητές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σχολικά είδη για τους οικονομικά αδύναμους μαθητές αποφάσισε να συλλέξει ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ρεθύμνου.

Αναλυτικά ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η κίνηση του συλλόγου μας να συλλέξει σχολικά είδη για τους οικονομικά αδύναμους μαθητές βρήκε ανταπόκριση τόσο σε τοπικούς φορείς όσο και σε συλλογικότητες της πόλης μας. Έτσι, σε συνεργασία με την ομάδα του κυνηγιού του θησαυρού «Αδιάφοροι-Αδιάφθοροι», συνεχίζουμε την κοινωνική αυτή δράση εμπλουτίζοντας τον κατάλογο των βιβλιοπωλείων και καταστημάτων που θα δέχονται τα είδη αυτά.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: Σε κάθε βιβλιοπωλείο ή κατάστημα θα τοποθετηθεί ένα ειδικό κουτί όπου ο καθένας θα μπορεί να προσφέρει μεταχειρισμένα ή καινούρια σχολικά είδη (π.χ. τετράδια, στυλό, μολύβια, μαρκαδόρους, μπογιές, τσάντες, κασετίνες κτλ.). Στη συνέχεια αφού συλλεγούν από το Δ.Σ. και συσκευαστούν σε πακέτα, θα διανεμηθούν, σε συνεννόηση με τους διευθυντές και προϊσταμένους αλλά και το κοινωνικό παντοπωλείο, στις σχολικές μονάδες για να δοθούν στους μαθητές αυτούς που κρίνουν εκείνοι ότι χρήζουν της παραπάνω βοηθείας.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους διευθυντές και προϊσταμένους των σχολικών μονάδων να επικοινωνήσουν μαζί μας με Fax ή e-mail μέχρι τις 18/9 έτσι ώστε να μας ενημερώσουν για τον ακριβή αριθμό των οικονομικά αδύναμων μαθητών που φοιτούν στο σχολείο τους.

Ακολουθεί λίστα με τα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία:
1. Κλαψινάκης Λεωφ. Κουντουριώτου 15, Πορτάλιου Εμμ. 31 & Ηγ. Γαβριήλ 59
2. Καρυστιανός Πορτάλιου Εμμ. 23 & Πρεβελάκη Μ. 17
3. Σελίδα Μοάτσου Θ. 20
4. Δασκαλάκης Βοσπόρου 6
5. Χαρταετός Θεοτοκοπούλου 13
6. Γνώση Καλλέργη Βάρδα 9
7. Αυτογνωσία Πορτάλιου Εμμ. 14
8. Χάρτινος κόσμος Εμμ. Παχλά 80 Περιβόλια
9. Ρεθεμνιώτικές Αγγελίες Δημοκρατίας και Επ. Μαρούλη γωνία
10. Lab 81 (Μανταδάκης- Φεσσάς) Γερακάρη 81
11. Ασφάλειες Senatus (Τσαλάγκας Ι.) Επισκοπή Δ. Λαππαίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση