HomeΚΡΗΤΗΗ Περιφέρεια ενημερώνει για τη νέα τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ

Η Περιφέρεια ενημερώνει για τη νέα τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Eνημερωτική εκδήλωση για τη νέα τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο, στην Περιφέρεια Κρήτης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι και αφορούσε την νέα ευνοϊκή τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ, με την οποία θα επιβραβεύονται οι συνεπείς οικιακοί καταναλωτές. Αναλυτικά σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας θα επιστρέφεται το  διπλάσιο της αξίας της πάγιας χρέωσης σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό του 2016 , επιβραβεύοντας με αυτόν τον τρόπο τους συνεπείς οικιακούς πελάτες.

251339

Η νέα τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ  περιλαμβάνει:

Τη δημιουργία Νέου Εταιρικού Τιμολόγιου

Η ΔΕΗ σχεδίασε ένα νέο τιμολογιακό προϊόν με την ονομασία «Εταιρικό Τιμολόγιο – Corporate» με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις, που προσφέρεται σε μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεις και Ομίλους, που έχουν πανελλαδικά πολλά και διαφορετικά σημεία εξυπηρέτησης των πελατών τους.

Τους Πελάτες Μέσης Τάσης

Επέκταση των ιδιαίτερα ανταγωνιστικών τιμολογίων ΒΜ1 και ΒΜ2, που αφορούν μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις με ετήσιες καταναλώσεις ανά παροχή άνω των 13GWh, και στις παροχές με ετήσιες καταναλώσεις άνω των 10GWh – και μείωση των υπόλοιπων τιμολογίων ΒΓ,ΒΥ και ΒΧ.

Τους Πελάτες Χαμηλής Τάσης

Μετά την ουσιαστική μείωση τον Ιούλιο του 2014 του τιμολογίου Γ21 που απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους, όπως εμπορικά καταστήματα, εργαστήρια, μικρομεσαίες βιοτεχνίες, κτίρια γραφείων, μειώνεται σήμερα και το τιμολόγιο Γ22 για τους εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες με ισχύ μεγαλύτερη από 25KVA.

Οι μειώσεις στα τιμολόγια Μέσης και Χαμηλής Τάσης θα εφαρμοστούν από την 1η Οκτωβρίου 2015.

251337

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν επίσης αποκαλυπτικά στοιχεία που αφορούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη των καταναλωτών, αλλά των επιχειρήσεων προς την ΔΕΗ, απο τον διευθυντή Εμπορίας, Λάζαρο Καραλάζο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Κρήτη συνολικά έχει οφειλές που ξεπερνάνε τα 140 εκ. ευρώ, ποσό το οποίο μεταφράζεται ως το 10% των οφειλών στη ΔΕΗ πανελλαδικά.

251336

Αντίστοιχη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο,  Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Την οργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει η Περιφέρεια Κρήτης και η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε., ενώ το θέμα της είναι η «Νέα τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ ΑΕ, ευνοϊκότερες ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών» με προσκεκλημένους Δημάρχους, Προέδρους Επιμελητηρίων, και παραγωγικούς, εμπορικούς, αγροτικούς και τουριστικούς φορείς.
Ομιλητής είναι ο Γενικός Δ/ντής της ΔΕΗ Α.Ε., κ. Λάζαρος Καραλάζος με παρόντες την Δ/ντια πωλήσεων της επιχείρησης, κα Παλάσα Αμανατίδου, την Δ/ντια Κλάδου Νήσων, κα Ευθυμία Τσόγκα και τον Δ/ντή του τοπικού καταστήματος Ηρακλείου, κ. Αντώνη Αποστολάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση