HomeΚΡΗΤΗΣύσκεψη για την καθαριότητα με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων

Σύσκεψη για την καθαριότητα με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύσκεψη με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες είχε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Γιάννης Ρασούλης. Θέμα της σύσκεψης ήταν τα απορρίμματα και η καθαριότητα στην Πρώτη, Τρίτη, Τέταρτη Δημοτική Κοινότητα καθώς και σε αυτή της Νέας Αλικαρνασσού.

Ο Αντιδήμαρχος αφού ενημέρωσε τους προέδρους για τα ζητήματα της Υπηρεσίας Καθαριότητας αλλά και τα ζητούμενα σε σχέση με τη συνεργασία της με τους πολίτες, στη συνέχεια άκουσε με προσοχή τα θέματα των περιοχών τους και προσπάθησε από κοινού να δρομολογήσουν διαδικασίες για την κάθε Δημοτική Κοινότητα ξεχωριστά.

Στόχος της Υπηρεσίας Καθαριότητας είναι – όπως έγινε για μία ακόμα φορά σαφές – όχι μόνο ένα καθαρό Ηράκλειο αλλά και μία διαφορετική νοοτροπία του ίδιου του Ηρακλειώτη που θα σέβεται την πόλη του και το περιβάλλον ακολουθώντας τις απλές συμβουλές καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Ηρακλείου.

Οι συσκέψεις και οι επαφές θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και με τους προέδρους των υπολοίπων Δημοτικών Κοινοτήτων καθώς και των Τοπικών Κοινοτήτων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση