HomeΚΡΗΤΗΑιτήσεις για τα νέα προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Μαλεβιζίου

Αιτήσεις για τα νέα προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκίνησε η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Μαλεβιζίου για την εκπαιδευτική χρονιά 2015 – 2016, κατά την οποία θα υλοποιηθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης που μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης.
Η έναρξη των τμημάτων θα γίνει αμέσως μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι που κατέθεσαν αίτηση συμμετοχής την προηγούμενη εκπαιδευτική χρονιά και δεν εξυπηρετήθηκαν, θα έχουν προτεραιότητα. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα, απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Για υποβολή αιτήσεων, παραλαβή βεβαιώσεων και πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Κέντρου στην πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη στο Γάζι (έναντι Δημαρχείου Μαλεβιζίου), κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 10:00 π.μ. – 13:00 μ.μ. στην υπεύθυνη Εκπαίδευσης του προγράμματος Σακαβάρα Ευαγγελία – Δωροθέα και στην υπεύθυνη Οργάνωσης Περυσινάκη Αγάπη. Τηλέφωνα επικοινωνίας, 2813400614 και 2813400611

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας» και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

logo

Διαφήμιση
Διαφήμιση