HomeΚΡΗΤΗΤους «τσάκωσαν» την ώρα που έκλεβαν τα έπιπλα

Τους «τσάκωσαν» την ώρα που έκλεβαν τα έπιπλα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέλος στη δράση της συμμορίας των… τριών που «σήκωναν» από ενοικιαζόμενα δωμάτια μέχρι και… το Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ιεράς Μητρόπολης έβαλαν οι διωκτικές αρχές της Κρήτης.

Πρόκειται για έναν 29χρονο Μαροκινό, έναν 32χρονο Ρουμάνο κι έναν 34χρονο Βούλγαρο που τον τελευταίο καιρό είχαν βάλει στο… μάτι ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια με σκοπό να κλέψουν από έπιπλα μέχρι και ηλεκτρικές συσκευές.

Η σύλληψη

Το τέλος στην δράση της «συμμορίας» μπήκε σήμερα τα ξημερώματα όταν οι τρεις άνδρες αποφάσισαν να… χτυπήσουν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διατηρούσε στην Κίσσαμο Χανίων ένας 43χρονος.

Οι τρεις άνδρες πήγαν στα δωμάτια με ΙΧ, πάρκαραν σαν… κύριοι και διάρρηξαν τα δωμάτια αρχίζοντας να μεταφέρουν έπιπλα και ηλεκτρονικές συσκευές στο αυτοκίνητο.

Η κίνησή τους όμως έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη των δωματίων που ειδοποίησε την αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 34χρονο και τον 32χρονο ενώ λίγη ώρα αργότερα έπιασαν και τον 29χρονο που είχε προλάβει να φύγει από τα ενοικιαζόμενα.

Η κλοπή στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο

Όπως φάνηκε στο στόχαστρο της συμμορίας των… τριών δεν ήταν μόνο τα ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά και Πολιτιστικά Κέντρα.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αρχές στα σπίτια των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές που ήταν δηλωμένες – ως κλοπή – από το Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου.

Παράλληλα, βρέθηκαν και σφαίρες ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση